Obavijesti

Sport

Komentari 9

Radošević se opet seli: Otvoren sam za povratak u Španjolsku

Radošević se opet seli: Otvoren sam za povratak u Španjolsku
1

Red Bull bi me želio zadržati, no sada mogu pregovarati s drugim klubovima koji ne moraju platiti odštetu. Vjerujem da će moja situacija ubrzo biti riješena, rekao je Josip Radošević

VIDEO

Hrvatski vezni nogometaš Josip Radošević (23), koji je na korak do osvajanja austrijskog prvenstva s Red Bull Salzburgom, idući mjesec će postati slobodan igrač i vjerojatno napustiti Austriju, a interes za njega već je pokazalo više klubova.

- Idući mjesec mi istječe ugovor te sam otvoren za razgovore s drugim klubovima - rekao je Radošević za Hinu.

On je prošlo ljeto potpisao jednogodišnji ugovor s prvakom Austrije, no Red Bull Salzburg nije na vrijeme aktivirao klauzulu o produženju ugovora.

- Oni bi me htjeli zadržati, no sada osobno mogu pregovarati s drugim klubovima koji ne moraju platiti odštetu. Vjerujem da će moja situacija ubrzo biti riješena - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karijeru bi mogao nastaviti u Španjolskoj gdje je lani igrao za Eibar ili Italiji gdje je nosio dres Napolija. Interes je već pokazao finalist ovogodišnjeg španjolskog kupa Alavés, ali i klubovi s istoka Europe kao što su drugoplasirana momčad turskog prvenstva Basaksehir, koji zaostaje bod za vodećim Bešiktašem, te ruski klubovi Lokomotiv iz Moskve i Dinamo Moskva.

- Vidjet ćemo. Sada sam koncentriran na osvajanje austrijskog prvenstva i kupa, nadam se dvostrukoj kruni - kaže Radošević koji je zabio pet golova i dva puta asistirao ove sezone.

Red Bull Salzburg ima 69 bodova, 13 više od drugoplasirane Austrije Beč. U finalu austrijskog kupa igrat će protiv Rapida 1. lipnja.

- Cilj nam je obrana oba naslova te ulazak u Ligu prvaka iduće sezone. Osobno se dobro osjećam, željan sam igre i natjecanja. Ove godine sam napredovao, stekao veliko iskustvo igrajući u Europskoj ligi protiv jakih klubova, a sada mi je cilj biti standardan igrač na visokoj razini - napominje te dodaje:

- Austrijska liga je zanimljiva, puno je izjednačenih ekipa i ovo je sigurno bila stepenica u mom igračkom razvoju.

Prošle sezone je proveo šest mjeseci u Eibaru, osmoplasirnoj momčadi španjolskog prvenstva. Do kraja sezone su ostala tri kola, a onda španjolski klubovi izlaze na tržište po pojačanja.

- Igranje u takvoj ligi je bilo jedno pozitivno iskustvo. Eibar je dobro organiziran, a ove sezone nastavlja ostvarivati dobre rezultate. Otvoren sam za povratak u Španjolsku, no vidjet ćemo u nadolazećim tjednima što će biti - rekao je defenzivni vezni koji je za mladu hrvatsku reprezentaciju upisao 15 nastupa i zabio četiri gola dok je za A reprezentaciju debitirao 2012. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka