Obavijesti

Sport

Komentari 101

Raketa za potvrdu finala Kupa kralja! Coutinho zabio prvi gol

Raketa za potvrdu finala Kupa kralja! Coutinho zabio prvi gol
3

Barcelona je na vrućem terenu Mestalle slavila 2-0 u uzvratu polufinala Kupa kralja protiv Valencije i tako zakazala meč protiv Seville 21. travnja u Madridu. Rakitić je nastavio s golovima u 2018.

VIDEO

Peti put zaredom Barcelona je izborila finale Kupa kralja nakon što je i u uzvratnom dvoboju polufinala pobijedila Valenciju na Mestalli 2-0 (ukupno 3-0) golovima Ivana Rakitića i Philippea Coutinha.

Rodrigo je u ranoj fazi utakmice propustio anulirati zaostatak Valencije pogodivši prečku nakon ubačaja Gaye. Barcelona je dobro stajala na terenu i čekala pravu priliku, a ona se ukazala u drugom poluvremenu.

Samo tri minute nakon što je ušao u igru na poluvremenu, Brazilac Philippe Coutinho zabio je prvijenac za katalonski klub, uklizavši na loptu na drugoj stativi nakon ubačaja s lijeve strane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Asistent za Coutinhov prvijenac bio je Luis Suárez, čovjek koji je napravio istu stvar za Brazilca dok je ovaj prvi put zabio gol za - Liverpool.

Golman "blaugrane" Jasper Cillessen spriječio je bilo kakvu neizvjesnost oko prolaska u finale fantastičnom obranom udarca Gaye u 74. minuti, nekoliko minuta nakon što je Ivan Rakitić pokraj gola poslao jednu loptu iz vrlo dobre situacije.

A onda je Raketa ipak naplatio taj promašaj postavivši konačnih 2-0 u 82. minuti na drugu asistenciju Suáreza. Treći je to gol hrvatskog reprezentativca od početka godine, u manje od mjesec dana, nakon što se u strijelce upisivao protiv Celte i Betisa.

Barcelona će u finalu 21. travnja na novom stadionu Atlética Wanda Metropolitano za trofej pobjednika Kupa kralja igrati protiv Seville, koja je izbacila Leganés s ukupnih 3-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...