Obavijesti

Sport

Komentari 36

'Rakitić je bio izvanserijski! On je neopjevani junak Barcelone'

'Rakitić je bio izvanserijski! On je neopjevani junak Barcelone'
1

Dion Dublin je bivši napadač, a danas radi kao stručni komentator na Radio BBC-u. Tijekom utakmice Uniteda i Barcelone 'sipao' je hvale na račun Ivana Rakitića i Sergija Busquetsa

VIDEO

United je izgubio jer je klasa ispod Barcelone. To je tako zato što im neopjevani junaci Barcelone nisu dali igrati, riječi su Diona Dublina, bivšeg strašnog engleskog golgetera koji je komentirao utakmicu na Old Traffordu za BBC Radio.

Neopjevani junaci o kojima govori su Sergio Busquets i naš Ivan Rakitić. Dvojac koji uvijek odradi lavovski posao, dvojac bez kojeg ne bi bilo igre Barcelone i dvojac koji jako često ostaje u sjeni napadačkog trojca predvođenog Leom Messijem.

- Busquets i Rakitić su izvanserijski radili stvari koje su naizgled jednostavne. Ali samo zato što ih oni čine takvima. Vrhunski način na koji ih izvode čini gledanje njihove igre nevjerojatnim iskustvom - rekao je Dublin.

Barcelona srušila Old Trafford! Man Unitedu treba novo čudo
Barcelona srušila Old Trafford! Man Unitedu treba novo čudo

'Busquets je trebao biti isključen'

Barcelona je u srijedu na "Teatru snova" pobijedila 1-0. Domaćin je utakmicu završio bez udarca u okvir gola, a engleski su navijači bijesni jer smatraju da je moglo biti puno drugačije da je jedan iz dvojca kojeg je bivši napadač toliko nahvalio, trebao biti isključen.

Sergio Busquets je do 18. minute imao dva grublja prekršaja, a samo je za onaj drugi kažnjen žutim kartonom. Navijači su preplavili Twitter porukama nezadovoljstva, ističu kako bi Španjolac sigurno bio isključen da se prvi prekršaj kojeg je napravio nije dogodi toliko rano. On je u trećoj minuti zaustavio Scotta McTominaya i prošao bez opomene, a Gianluca Rocchi mu je pokazao žuti karton nakon prekršaja nad Paulom Pogbom 15 minuta kasnije, koji je bio puno blaži...

- U svijetu poštenog suđenja, ovo bi bio drugi žuti za Busquetsa. Trebao je već biti u svlačionici. Busquets je sada mogao biti isključen,  imao je sreće što nije dobio žuti zbog starta na McTominayem - neke su od poruka Unitedovih navijača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu