Obavijesti

Sport

Komentari 115

Rakitić je čudesno ozdravio: Za repku ne može, za Barcu može

Rakitić je čudesno ozdravio: Za repku ne može, za Barcu može
1

Protiv Kosova je Ivan Rakitić ozlijedio zadnju ložu. Nije mogao igrati protiv Turske, a trebao je pauzirati još najmanje tjedan dana. U subotu je zaigrao u prvih 11 protiv Espanyola...

VIDEO

Ivan Rakitić protiv Kosova je prošle nedjelje u kvalifikacijskoj utakmici napustio travnjak u 55. minuti. Ozlijedio je stražnju ložu te ga je zamijenio Andrej Kramarić.

Hrvatski reprezentativac zbog toga nije mogao igrati važnu utakmicu u utorak protiv Turske, koja je "kockaste" porazila 1-0, a prognoze su bile da će sigurno propustiti i subotnji susret španjolske lige protiv Espanyola te dvoboj s Juventusom u Ligi prvaka.

E pa to se nije dogodilo. Rakitić je već protiv Espanyola bio u prvih 11. Čudesni oporavak našeg veznjaka ili tu nešto ipak ne štima.
Teško je vjerovati da u utorak nije mogao zaigrati niti minute, a samo četiri dana kasnije Barcelonini liječnici dali su mu zeleno svijetlo, i to za prvih 11.

Eto, za Barcelonu može, a za reprezentaciju ne može. Pitanje je to i za hrvatskog izbornika Antu Čačića. Ima li tu nešto više, možda nekih nesporazuma s veznjakom s kojim bi u Eskisehiru bilo puno lakše igrati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije zadnje runde kvalifikacija u listopadu potrebno je riješiti sve nesuglasice ako postoje, jer u zadnje dvije utakmice Hrvatskoj trebaju svi najbolji igrači. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu