Obavijesti

Sport

Komentari 56

Ramos: Volio bih da Barcelona izgubi, tako bih lakše spavao...

Ramos: Volio bih da Barcelona izgubi, tako bih lakše spavao...
10

Rušio je Barcelonu, Atletico, Bayern... Na popis 'žrtava' stavio je i Napolitance. Ronalda i Messija možete zaustaviti, ali kako zaustaviti ovog čovjeka koji sad više ne zabija samo nakon 90.

VIDEO

Opet je izvukao Real i ako Madriđani odu do kraja, bit će sramota ako ne bude jedan od glavnih kandidata za Zlatnu loptu. I to neviđena sramota. Možda nije zvijezda kao Ronaldo i Messi, ali mjesto mu je među najboljim igračima svijeta.

Sergio Ramos ima i loše vijesti za suparnike. Više ne zabija samo iza 90. minute. Zabio je 81. gol u karijeri, deseti ove sezone. Zinedine Zidane i Realovi navijači to će jedino pamtiti u 3-1 pobjedi protiv Napolija. 

Sve ostalo bilo je blijedo, loše i jedva probavljivo. Cristiano Ronaldo bio je nevidljiv, kao i Benzema, Bale, Modrić i ostali. Napolitanci su dominirali, vodili su 1-0, stvarali šanse... A onda Sergio Ramos. Najbolji napadač među stoperima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dva kornera, dva skoka i dva gola. Dobro, jedan mu je Uefa uzela i pripisala ga kao autogol, ali budimo realni, bio  je to njegov gol. I nitko mu ga ne može uzeti.

Nemojte zaj*** da mi je Uefa uzela gol?

- To je tako u nogometu. Kritičari su me 'ubijali' prije tjedan dana, a sad sam heroj. Ali ne osjećam se tako - rekao je Realov kapetan i dodao:

- No vjerojatno ne postoji bolji način za proslaviti 100. utakmicu u Europi. Čekajte, nisam zabio drugi? Pa tko je zabio? Autogol? Nemojte me zaj*** da mi je Uefa uzela gol? - rekao je Ramos.

Real je bio na koljenima u prvom dijelu. Sve što je napravio bila je jedna brza akcija koju je Ronaldo završio udarcem u stativu. I to je bilo to.

- Patili smo - priznao je Ramos.

Real Madrid

Spasitelj Reala

Napoli je žestoko navalio, Real se nije ni snašao.

Obrana počinje od napada. Real je to mogao naučiti iz Barceloninog poučka. Ronaldo i Bale su gotovo bili igrač manje, Kroos, Modrić i Casemiro nisu se mogli nositi s hitrim igračima Napolija u sredini i curilo je na sve strane. 

Ali može curiti do sutra kad imate Sergija Ramosa.

Dva izleta na protivničku polovicu i dva gola.

Real Madrid

Bolje da Barca ispadne

- Baš su nas stisli u tom prvom dijelu. Da barem znamo formulu kako uvijek igrati dobro, ali ne znamo. Ne ide sve uvijek po planu - rekao je Ramos.

Barcelona večeras lovi nemoguće, 4-0 protiv PSG-a.

- Bio bih sretniji da izgube, spavao bih mirnije - dodao je Ramos.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska