Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ramos krenuo pobjedom: Ovo je odlično za moral

Ramos krenuo pobjedom: Ovo je odlično za moral
1

Pobjeda nam nije bila nužna, ali ipak smo odigrali jednu jako dobru utakmicu. A to će biti jako dobro za moral, objasnio je novi trener Real Madrida

VIDEO

Na Santiago Bernabeuu igrala se utakmica koja nije imala gotovo nikakvu rezultatsku važnost. Real Madrid je prolaz u drugu fazu osigurao, Zenit nije mogao biti ni bolji ni lošiji od trećeg mjesta koje vodi u Kup Uefe. No igračima Reala nije napamet padalo odrađivati posao. S klupe ih je vodio novi trener, a to je uvijek poseban motiv.
- Zadovoljan sam, sjajno je što smo pobijedili u utakmici u kojoj nam pobjeda nije bila nužna. Svi moji igrači dali su sve od sebe, bilo je očito da žele usrećiti naše navijače, koju su puno propatili u posljednje vrijeme. No osim za navijače ova je pobjeda važna i za moral u momčadi - rekao je nakon svoje prve pobjede (3-0) na klupi kraljevskog kluba Juande Ramos.
- Morat ćemo puno raditi na igri obrane, protivnici su nam stvorili previše šansi. Iako je činjenica da nismo imali Heinzea i Marcela, a nismo primili gol... - dodao je bivši trener Seville i Tottenhama, koji je na gol protiv Rusa, na opće iznenađenje, postavio Dudeka.
- Dudek je bio odličan, ali status Ikera Casillasa je neupitan. Pa on je najbolji golman na svijetu! Ali super je što imamo dva ovako dobra golmana - kaže Ramos.
Prvu utakmicu na novom poslu dobru je odradio, ali ono najgore tek ga očekuje. U subotu Real mora na Nou Camp, na noge furioznoj Barceloni.
- U toj utakmici možemo ostaviti dobar dojam, ali na više od toga ne možemo računati. Barceloni nitko ništa ne može - rekao je prije nekoliko dana Bernd Schuster i sam sebi potpisao 'smrtnu presudu'. Dan nakon te izjave dobio je otkaz. I zato Juande Ramos zvuči nešto drugačije nego njegov prethodnik:
- U momčadi imamo fantastične igrače i ukoliko svatko od njih odigra na najvišoj razini, možemo i do pobjede! - kaže Ramos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio