Obavijesti

Sport

Komentari 28

Iscu 28 sekundi treba da izađe; Ramos: Ovdje se izlazi trčeći!

Iscu 28 sekundi treba da izađe; Ramos: Ovdje se izlazi trčeći!
1

Isco baš i nije bio oduševljen činjenicom što ga trener Zizou vadi iz igre 20-ak minuta prije kraja gostovanja kod Espanyola pa se vukao po terenu dok je izlazio. Ramosu to nije promaknulo

VIDEO

Real Madrid u utorak je pretrpio već peti prvenstveni poraz u sezoni na gostovanju kod Espanyola (1-0) golom Gerarda Morena u 93. minuti, a kad "kraljevi" izgube, obično tenzije u momčadi rastu i traže se krivci. Tako je bilo i ovaj put.

Zidane priča o nezasluženom porazu, a Espanyol - oštećen
Zidane priča o nezasluženom porazu, a Espanyol - oštećen

U izostanku Cristiana Ronalda, koji je odmarao za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, trener Reala Zinedine Zidane imao je velika očekivanja od Isca koja ovaj nije opravdao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Povukao je stoga francuski stručnjak Španjolca iz igre u 69. minuti i uveo Karima Benzemu, no Iscu se baš i nije izlazilo iz igre. Trebalo mu je 28,15 sekundi da napusti teren.

Real pao u Kataloniji: Espanyol ih šokirao u zadnjim trenucima
Real pao u Kataloniji: Espanyol ih šokirao u zadnjim trenucima

Kapetanu Sergiju Ramosu, koji je u završnici utakmice igrao u napadu, to se nije svidjelo i povikao je suigraču:

- Ovdje se izlazi iz igre trčeći, moraš pokazati dobar stav!

Bio je to još jedan težak dan za "kraljevski" klub na domaćem planu nakon kojega ostaju 14 bodova iza vodeće Barcelone, uz utakmicu više.

Maradona je za 10,45 sekundi zabio onaj gol

Argentina je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Meksiku 1986. igrala protiv Engleske. Na 60 metara od gola Engleske Diego Armando Maradona primio je loptu. Prvo se oslobodio Baerdsleya pa je potom zavrtio Reida. Došao je i Hodge, no i njega je izbacio. Krenuo je s loptom prema golu Engleske, pa na tom putu lažnjakom prevario Butchera, a cijelo to vrijeme Reid ga je bezuspješno lovio. Stiže u pomoć tad i Fenwick, no i za njega je Diego imao lažnjak, pa kad je cijelu englesku obranu i pola veznog reda izbacio lažnim driblingom, jedan, onaj posljednji, ostao mu je i za golmana Shiltona.

- Genio, genio, genio, tá, tá, tá - vikao je komentator Victor Hugo Morales, ostavši bez glasa.

E, pa za sve to, cijelu tu akciju i vjerojatno najbolji gol u povijesti Svjetskih prvenstava, uključujući i Moralesov komentar, bilo je potrebno 10.45 sekundi. Tri takva gola mogao je zabiti Maradona, a Isco bi se još vukao od centra do klupe za pričuvne igrače. Takvim 'vucaranjem' po terenu Isco je želio pokazati Zidaneu da je pogriješio što ga mijenja. I napravio veliku pogrešku jer je nakupio gnjev Realovih navijača.

Sigmund Freud je rekao: 'Možete se obraniti od napada, ali ne i od pohvala". I to se upravo dogodilo Iscu. Previše pohvala napravile su od Isca igrača koji se ljuti kad je zamijenjen i s terena izlazi 28.15 sekundi iako njegova momčad u tom trenutku ima 0-0 i juri tri boda. Boli njega briga. On je ljutit jer smatra da mora igrati.

Španjolski novinari usporedili su njegov izlazak s toreadorom u koridi. Nakon što završi borbu s bikom, toreador se nakloni publici, ovi plješću, pa se još jednom nakloni, pa ovi opet plješći i cijela ta proslava traje manje od Iscove šetnje prema klupi za rezervne igrače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje