Obavijesti

Sport

Komentari 15

Ramos uživa na godišnjem i vozi se na Rimčevom biciklu...

Ramos uživa na godišnjem i vozi se na Rimčevom biciklu...

Još ranije su svoj električni bicikl Greyp G12S pokazali Leo Messi i Gerard Pique, a sada se svojim personaliziranim biciklom pohvalio i Sergio Ramos

VIDEO

Sergiju Ramosu očito nije teško palo što Euro mora gledati na TV-u. Dok španjolski reprezentativci marljivo treniraju svaki dan za Euro, gdje igraju u skupini sa Švedskom, Poljskom i Slovačkom, on uživa na produženom godišnjem vozajući se na Rimčevom biciklu!

Pokretanje videa...

Sergio Ramos 00:57

Španjolsku javnost je prije nekoliko tjedana iznenadilo izostavljanje stopera Reala s popisa Španjolske za Euro. Istina, odigrao je tek 21 utakmicu, propustio polovicu sezone zbog ozljeda i korona virusa, ali kao kapetan reprezentacije i jedan od posljednjih senatora s osvojenim europskim i svjetskim prvenstvom, njegova prisutnost itekako znači za ostale igrače. No, Luis Enrique smatrao je da nije dovoljno spreman pa ga je otpisao.

FILE PHOTO: Spain v Czech Republic - EURO 2016 - Group D

Po prvi put otkako je u reprezentaciji nije na velikom natjecanju, ima slobodno ljeto i to mu očito nije teško palo. Štoviše, maksimalno uživa u produženom godišnjem odmoru. 

Proizvodi hrvatskog inovatora Mate Rimca su poznati diljem svijeta. Osim automobila, Rimac proizvodi i električne bicikle. Još ranije su nova prijevozna sredstva predstavili Leo Messi i Gerard Pique, a sada se svojim personaliziranim biciklom pohvalio i Sergio Ramos.

Riječ je o električnom biciklu Greyp G12S, koji na tržištu dođe i do osam tisuća eura, a španjolski nogometaš je dobio personalizirani komad, na kojemu piše njegovo ime i prezime, uz španjolski grb i broj 15. Uz objavu svoje nove mašine, Ramos je poželio sreću svojim suigračima na otvaranju Eura protiv Švedske.

- Želim svu sreću svojim suigračima iz reprezentacije uoči prve utakmice na Euru.

Inače, Ramosa još svega dva tjedna ugovorno vežu s Real Madridom. U madridskom klubu je 16 godina, osvojio je 22 trofeja uz 671 utakmicu i zabio čak 101 gol. Posljednju liniju Reala nemoguće je zamisliti bez njega, no i dalje se s klubom nije dogovorio oko produljenja ugovora. Real mu je ponudio jednogodišnji ugovor s manjom plaćom, on želi dvogodišnji ugovor s istom plaćom koju je imao do sada i to je već neko vrijeme kamen spoticanja u pregovorima između dvije strane. Nitko nije htio popustiti.

La Liga Santander - Real Madrid v Barcelona

Sve je izvjesnije kako do produljenja ugovora neće doći, a ionako je zov PSG-a i katarskog novca sve jači. Pa do Pariza može produžiti na svome novom biciklu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba