Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ranierijevo emotivno pismo: Moj san je umro, volim vas...

Ranierijevo emotivno pismo: Moj san je umro, volim vas...
1

Claudija Ranierija potjerali su devet mjeseci nakon što je senzacionalno osvojio Premiership. Oni koji su Leicester City ove sezone doveli na rub ispadanja, igrači, i dalje su u klubu...

VIDEO

Čvrsto stojimo iza Claudija Ranierija.

To je Leicester objavio u službenom priopćenju prije samo dva tjedna. To kako Leicester stoji iza nekoga većina ne bi poželjela najvećim neprijateljima.

Jer Talijana su potjerali devet mjeseci nakon što je senzacionalno osvojio titulu s klubom kojemu nitko nije davao ni jedan posto šanse za to. Oni koji su Leicester ove sezone doveli na rub ispadanja iz lige, igrači, i dalje su u klubu.

Leicesteru ne ide, ali otjerati čovjeka koji je osvojio jednu od najjačih liga svijeta s klubom koji se godinu prije toga grčevito i na jedvite jate spasio ispadanja je suludo.

I van svake pameti. Pa i da ispadne u četvrtu ligu, Ranieri je tim povijesnim pothvatom zaslužio barem 10 godina kredita, ma zaslužio je da mu sagrade stadion s njegovim imenom. A oni ga šutnu kao zadnjeg luzera.

I to, pazite sad, između dvije utakmice u nokaut fazi Lige prvaka.

Ranieri se nakon svega javnosti obratio emotivnim pismom.

'Nikad vas neću zaboraviti'

'Jučer je umro moj san.

Nakon euforije i osvajanja titule, sve što sam sanjao je da ostanem u Leicesteru, klubu koji ću zauvijek voljeti. Nažalost, to se nije ostvarilo. Htio bih se zahvaliti supruzi Rosanni i obitelji koja je bila uz mene dok sam radio ovdje.

Hvala i cijelom stručnom stožeru i sportskom direktoru koji su mi omogućili da postanem prvak. Hvala Leicesteru, avantura je bila nevjerojatna. Hvala svima koji su nam omogućili da ispišemo povijest engleskog nogometa, najveću priču u engleskom sportu. Hvala svima u klubu, igračima, osoblju i svima koji su bili dio ove priče.

I najviše, hvala navijačima. Od prvog dana ste me prihvatili u svoja srca i voljeli me. Volim i ja vas. Nitko nikada neće moći oduzeti ono što smo zajedno postigli i nadam se da ćete se toga uvijek prisjećati. Bilo je to vrijeme sreće koje nikada neću zaboraviti. Bilo je zadovoljstvo i čast postati prvakom sa svima vama.

Claudio Ranieri'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka