Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rapsodija golova: Pogledajte kako je Dinamo razbio Varaždin

Rapsodija golova: Pogledajte kako je Dinamo razbio Varaždin

Mislav Oršić zabio je dva gola, ali u centru pozornosti bio je glavni kreator igre Lovro Majer. Dinamova 'desetka' ostvarila je čak tri asistencije, a sudjelovao je kod svih pet golova

Zoran Mamić najavio je Varaždin kao momčad koja "pravi nered velikim ekipama", a utakmicu "bitniju od Tottenhama". No, u međuvremenu je izgleda pronašao pravu formulu i Dinamo je s mješovitim sastavom uvjerljivo razbio Varaždin 5-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci nakon Tottenhama

Pokretanje videa ...

Mislav Oršić zabio je dva gola, ali u centru pozornosti bio je glavni kreator igre Lovro Majer. Dinamova 'desetka' ostvarila je čak tri asistencije, a sudjelovao je kod svih pet golova!

Dinamov dragulj nije oduševio protiv Tottenhama, ali se tri dana kasnije iskazao odličnom partijom. Bio je pokretač svih akcija Dinama, direktno asistirao za golove Mišića i dva Oršića, triput mogao i sam zabiti. Jednostavno, Majer je bio - fantastičan, odigrao za čistu "desetku".

Varaždinci su izdržali tek šest minuta prije nego je Atiemwen pogodio u 6., a do kraja prvog poluvremena bilo je 3-0. Zabijali su Mišić u 16. i Gavranović u 23. minuti.

U nastavku se iskazao Oršić, koji je Varaždinu već prije zabio nekoliko sjajnih golova. Pogađao je u 70. i 78. minuti.

Dinamo je tako u mješovitom sastavu prilično uvjerljivo pobijedio Varaždin uoči uzvratnog ogleda s Tottenhamom na Maksimiru u četvrtak.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.