Sport

Komentari 23

Rashford se složio: Natjerao sam Mourinha na razmišljanje

Rashford se složio: Natjerao sam Mourinha na razmišljanje

Rashford zabija, još je pod Louisom van Gaalom pokazao potencijal za klasnog igrača, a sada je red na Josea Mourinha. Treba li mladi Marcus zaigrati u subotnjem derbiju protiv Manchester Cityja?

Mladi napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford (18) postigao je hat-trick u pobjedi U-21 reprezentacije Engleske protiv Norveške 6-1 i tako kompletirao svoju seriju golova u debijima. Rashford je zabijao u debiju za United, Europskoj ligi, engleskoj reprezentaciji i sada u debiju za U-21 reprezentaciju.

Rashford protiv Norveške:

Rashford zabija, još je pod Louisom van Gaalom pokazao potencijal za klasnog igrača, a sada je red na Josea Mourinha. Dolaskom Zlatana Ibrahimovića, mladi Englez je izgubio mjesto u prvih 11 'crvenih vragova' i grije klupu. U prošlom kolu je bio džoker Uniteda kada je u sudačkoj nadoknadi donio pobjedu Mourinhovoj momčadi protiv Hulla. Ušao je u 71. minuti, a u 92. je zabio za konačnih 1-0.

Mnoge je takva situacija natjerala na razmišljanje i pitanje jesu li njegovi golovi bacili Mourinha u dvojbu uoči subotnjeg manchesterskog derbija.

I novinari su ga nakon utakmice upitali istu stvar - je li natjerao Mourinha na razmišljanje? Rashford je kroz smijeh odgovorio:

- Kao mladi igrač to je jedino i što želim raditi. 

Zatim je dodao da svaki igrač želi 'natjerati' trenera na takve vrste odluka i da se svi raduju prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Manchester Cityja.

Najčitaniji članci