Obavijesti

Sport

Komentari 20

Raspad Zadra: Trener je podnio ostavku pa su smijenili Ćustića

Raspad Zadra: Trener je podnio ostavku pa su smijenili Ćustića
1

Nakon zavrzlama s nedobivanjem licencije pa tužbi vijeću sportske arbitraže HOO-a, u Zadru su smijenili dugogodišnjeg direktora Svetka Ćustića koji je netom prije toga prihvatio ostavku trenera

VIDEO

Svetko Ćustić više nije direktor NK Zadar, odlučio je u srijedu Nadzorni odbor kluba sa Stanova.

Za smjenu oca tragično stradaloga hrvatskog nogometaša Hrvoja Ćustića glas su dala sva tri člana Nadzornog odbora koje je u ime gradske uprave imenovao gradonačelnik Branko Dukić. Za novog je direktora Zadra imenovan Damir Knežević.

Ćustić je smijenjen jer Zadar nije uspio dobiti licenciju za Drugu HNL te zbog lošeg financijskog poslovanja, piše Zadarski.

Budući član Treće HNL - Jug u srijedu se sporazumno razišao i s trenerom Mislavom Karoglanom (37) koji je odlučio otići nakon nedobivanja licencije za Drugu HNL, objavio je klub na službenoj stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iskreno mi je žao što neću nastaviti projekt započet u Zadru. Mislim da smo prošle sezone postavili dobre temelje i s kvalitetnom nadogradnjom ovog ljeta, sigurno bismo se sljedeće sezone borili za vrh Druge HNL. Planirao sam ostati i već naveliko razmišljao o svemu tome, ali nažalost, ta priča s licencijom je sve promijenila - rekao je Karoglan i dodao:

- Obitelj je u mom životu na prvom mjestu i s obzirom da imam jednogodišnjeg sina, odlučio sam se vratiti kući i pronaći posao negdje bliže. Svakako, Zadar je za mene bio veliko iskustvo i nadam se da ćemo se ponovno sresti u nekim boljim okolnostima. Želim se zahvaliti svim mojim igračima i suradnicima te direktoru Svetku Ćustiću, koji mi je pružio priliku i vjerovao u mene. Zadru od srca želim sve najbolje i da se što prije vrati tamo gdje mu je mjesto, a mi ćemo sigurno ostati u kontaktu i daj Bože da se naši putevi uskoro ponovno sretnu.

Svetko Ćustić prihvatio je njegovu ostavku.

- Teška srca sam prihvatio ovu odluku, jer sam siguran da smo napokon pronašli mladog, kvalitetnog i ambicioznog trenera, s kojim bi momčad napredovala i koji bi napredovao zajedno s klubom i planirali smo potpisati višegodišnji ugovor. Kako se sezona primicala kraju, dobivali smo pohvale sa svih strana za stil igre i izvedbu, a i konačan rezultat je bio onakav kakvog smo očekivali - govorio je Ćustić netom prije nego što je i sam smijenjen pa dodao:

- Nažalost, izbacivanje u treću ligu je težak udarac, kako za cijeli klub, tako i za trenera i naše igrače, od kojih će neki sigurno napustiti klub i otići u viši rang natjecanja, što je normalno. Poštujem trenerovu odluku i želim mu sve najbolje u budućnosti, a on zna da su za njega vrata NK Zadra uvijek otvorena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio