Obavijesti

Sport

Komentari 74

Raspjevani Kovačić i Modrić u Zadru: Zapjevali u restoranu

Raspjevani Kovačić i Modrić u Zadru: Zapjevali u restoranu

Vlasnik restorana Erik Pavin sjeo je za piano, iza njega su se smjestili Luka i Mateo. I krenuli... 'Neka cijeli ovaj svijet, još sja u suncu. Neka naša Zemlja sva postane sretna. Neka cijeli ovaj svijet, zove se bajka'

VIDEO

Erik Pavin poznati je zadarski ugostitelj i vlasnik restorana Niko. Njegovo mjesto oduvijek je bilo primamljivo za svjetske zvijezde. Tu je dolazio i veliki Michael Schumacher, Novak Đoković, Goran Ivanišević, a sada je bio domaćin Luki Modriću i Mateu Kovačiću.

Pokretanje videa...

Izgubili od Španjolske 5:3, reakcije navijača 01:08

Hrvatski reprezentativci se odmaraju na Jadranu nakon ispadanja s Eura i pune baterije za novu sezonu, a jedna od destinacija bio im je i popularni restoran Niko. Modrić se rodio u Zadru, gdje je i počeo nogometnu karijeru, česti je gost Erika Pavina, a sada je tamo poveo prijatelja Matea.

Naravno, tamo ih je dočekao vlasnik Pavin, a kada su zadovoljili nepca specijalitetima i ugasili žeđ, na red je došla pjesma. Kako i drugačije kad ste u Dalmaciji... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Erik Pavin sjeo je za piano, iza njega su se smjestili Luka i Mateo. I krenuli...

- Neka cijeli ovaj svijet, još sja u suncu. Neka naša Zemlja sva postane sretna. Neka cijeli ovaj svijet, zove se bajka. Zelena i mirisna, cvjetna sva i nevina, livada iz sna - poveo je zadarski ugostitelj pjesmu iz poznatog hrvatskog mjuzikla 'Jalta, Jalta', a Modrić i Kovačić su ga samo pratili.

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland

I pokazali da nisu samo sjajni u kopačkama, već znaju i pustiti glas. Pjesma u ugodnom društvu sigurno im je dobro došla nakon razočaravajućeg ispadanja s Eura od Španjolske.

Dok je Ante Rebić sasuo drvlje i kamenje po izborniku Zlatku Daliću i rekao da smo igrali kao gov*o, Luka i Mateo su se u potpunosti isključili iz svega, opustili i napunili baterije za novu sezonu i nove izazove u Real Madridu i Chelseaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića