Sport

Komentari 11

Rastegni me nježno: Kad John Terry krene na satove joge...

Rastegni me nježno: Kad John Terry krene na satove joge...

A, sad je jasno zašto si došao u Aston Villu, komentar je na fotografiju koju je objavio John Terry na Instagramu, a na kojoj vježba s atraktivnom instruktoricom joge u prostorijama kluba

John Terry ima 36 godina i preko 500 utakmica u Premierligi, nogometnim rječnikom, poprilično je 'izrauban'. Svi su mislili da će nakon Chelseaja reći zbogom nogometu, a on potpiše za Aston Villu. 

- A zato si došao u Villu - komentar je na fotografiju koju je objavio Terry na Instagramu, a na kojoj vježba s instruktoricom joge u prostorijama kluba.

Ambra Vallo zadužena je za jedan dio pripreme nogomeaša Aston Ville.  I nije to ništa čudno. Joga je odavno jedan od ključnih dijelova pripreme nogometaša i ostalih sportaša na najvišoj raznini. 

Recimo, njemački nogometni savez javno se zahvalio instruktoru joge nakon osvajanja svjetskog naslova u Brazilu 2014. godine.

- Joga je bila jedan od važnih segmenata u cjelokupnoj pripremi njemačkih reprezentativaca. U brazilskoj bazi Elfa svakodnevno smo imali sat joge na posebno izrađenoj pozornici s pogledom na more. Iako nisu bili obvezni doći, svi su vježbali, a igračima su se pridružile supruge i djevojke - rekao je Patrick Broome, instruktor joge, jedan od kovača njemačkog zlata.

Gotovo svaki ozbiljniji klub ima instruktora joge ili koristi elemente iz joge za psihozifičku pripremu svojih igrača. Aston Villa nije iznimka, a Terryju vjerojatno nije preteško palo da ga rasteže atraktivna instruktorica.