Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
60 komentara

Rasturaju Philadelphiju: Vatra, eksplozije, sukobi s policijom...

Philadelphia Eaglesi osvojili su svoj prvi Super Bowl u povijesti, a navijači, ako se tako mogu nazvati, napravili su pravi kaos u njihovu gradu. U pretjeranom slavlju razbijaju automobile, pale sve što im dođe pod ruku...

Foto: Twitter
60 komentara

Navijači Philadelphia Eaglesa su u misiji, rasturiti svoj grad do neprepoznatljivosti. Povod? Njihova momčad osvojila je prvi Super Bowl u povijesti, a ovo je njihov način slavlja: napadi na policiju, stotine ozlijeđenih, uništeni automobili, eksplozije, tučnjave, opijanje, neredi diljem grada, požari...

POGLEDAJTE VIDEO:

Niti sat vremena nakon osvojenog naslova u Minneapolisu, ulice Philadelphije preplavilo je nepregledno mnoštvo, stotine tisuća ljudi izašlo je na ulice i počelo slaviti rušenje Toma Bradyja i njegovih Patriotsa.

No, sve se ubrzo pretvorilo u kaos, a kako navijači Eaglesa i slove kao jedni od najžešćih u NFL-u, nije puno trebalo da krenu i ulični neredi. Okreću automobile na ulicama, pale sve što im dođe pod ruku, čuju se eksplozije, a nekoliko desetaka policajaca ozlijeđeno je u pokušaju da spriječe uništavanje imovine.

Huligani se penju na sve što im se nađe na putu, ruše rasvjetne stupove i sve je strah pomisliti kako će Philadelphija izgledati za koji sat... Policija javlja kako jednostavno nemaju dovoljno resursa da zaustave pomahnitalu masu koja rastura grad, a prema posljednjim podacima na ulicama je navodno preko 100.000 ljudi.

- Ruše sve pred sobom, uništavaju rasvjetne stupove redom, a jedan je civil pao sa stupa i u nesvijesti je. Šaljite nam pojačanje - moglo se čuti kako policajci s terena traže pomoć svojih kolega.

 

Naši partneri pišu
Message