Obavijesti

Sport

Komentari 15

Ratko Rudić bere gljive, Dobud spava, Ana i Lucija hodočaste

Ratko Rudić bere gljive, Dobud spava, Ana i Lucija hodočaste
6

Nismo željele da javnost zna za naše hodočašće u Sinj, to je osobna stvar svakog vjernika, rekle su sestre Zaninović koje su hodale 30 kilometara u noći sve do Sinja

VIDEO

Ana i Lucija Zaninović zajedno su s trenerom Tonijem Tomasom hodočastile u Sinj povodom blagdana Velike Gospe. Pješačili su cijelu noć, 30-ak km.

- Nismo željele da javnost zna za naše hodočašće u Sinj, to je osobna stvar svakog vjernika. No kad je sve procurilo u medije, mogu reći da smo ga planirali prije, samo nismo znali kad, zbog obveza. Otišli smo dan ranije da izbjegnemo gužvu, a razlozi su što smo vjernice i željele smo zahvaliti Bogu za uspjehe i zdravlje. Bilo je malo naporno jer smo cijeli dan putovale, imali smo prijame, doček - rekla je Lucija.

Ona i Ana bit će na odmoru 2-3 tjedna, a neke naše sjajne olimpijce već čekaju natjecanja. Sandra Perković u petak baca disk na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu.

Roditelji mi sad ne daju da radim

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Giovanni, jeste li u restoranu, upitali smo jučer našeg zlatnog olimpijca.

- Nisam, roditelji mi još ne daju da radim. Odmaram se. U ponedjeljak počinju treninzi, za mjesec dana u Mariboru je finale Svjetskoga kupa - kaže Cernogoraz, koji čeka posao u MORH-u.

Probudim se i gledam medalju

Ne spavam s medaljom, ali je blizu mene. Kad se probudim usred noći, pogledam je, rekao nam je zlatni vaterpolist Samir Barač (39). Barač će još godinu dana igrati za Primorje, a utakmica s Italijom bila mu je zadnja u reprezentaciji.

Rudić bere gljive

Otišao sam malo do Gorskoga kotara pa na Cres. Na turneji sam po našoj zemlji, kaže Ratko Rudić. Najveći trener u povijesti vaterpola sad se opušta i berući gljive.

Sandra odmah ujutro na trening

Sutradan ujutro nakon što se vratila u Zagreb Sandra Perković bila je na treninzima. Za nju nema previše odmora. Već sutra baca disk na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu.

Oprao sam ruke u svom Dunavu

U Vukovaru sam bio svega dva dana pa u Zagreb. Bio sam na prijamu kod župana i gradonačelnika, jedva sam stigao otići do Dunava. Morao sam otići oprati ruke u svojoj rijeci, nasmijao se Damir Martin.

Pješačile su cijelu noć Gospi u Sinj

Prije Olimpijskih igara zavjetovale su se da će otići Gospi u Sinj ako osvoje medalju. Nakon svih napora u Londonu, nije im bilo teško otići do Sinja. Odmarat će se 2-3 tjedna, a onda počinju pripreme za SP 2013.

Supersidrun spava ko medo

Evo baš sam se probudio, javio se jučer oko 11 sati Nikša Dobud. Najbolji centar Igara idućih će se 20-ak dana kupati u Dubrovniku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.