Obavijesti

Sport

Komentari 0

Raul i Casillas produžili s Realom do kraja karijera

Raul i Casillas produžili s Realom do kraja karijera
1

Kapetan Raul produžio je ugovor do ljeta 2011. godine, kad će navršiti 34 godine, dok je golman Iker Casillas (27) potpisao do 2017. godine

VIDEO

Dva nogometaša s kojima Španjolci poistovjećuju Real Madrid, Raul Gonzalez i Iker Casillas, obvezali su se na vječnu vjernost “kraljevskom klubu”...
Kapetan Raul (31) produžio je ugovor do ljeta 2011. godine, kad će navršiti 34 godine, dok je 27-godišnji golman Iker Casillas potpisao do daleke 2017. godine. Ugovor će mu isteći kada bude imao 36 godina.
Važna je stavka klauzula po kojoj su granične godine isteka ugovora zapravo samo provizorne. Za svaku sezonu s najmanje 30 nastupa u Realovu dresu ugovor će se automatski produžavati na godinu dana, sve dok sami sportaši ne kažu – dosta.
- Obojica naših nogometaša složila su se vezati uz naš klub do kraja njihovih aktivnih karijera sportaša - izjavio je na konferenciji za novinare predsjednik kluba Ramon Calderon nastavivši patetično:
- Na današnji dan, Valentinovo, Iker, Raul i Real svima izjavljuju uzajamnu zaljubljenost. Da ćemo se voljeti, trebati i pomagati doživotno.
- Neću govoriti o novcu,ali mogu reći da će obojica zarađivati mnogo manje no što zaslužuju obzirom da su primjerni sportaši i idealni uzori mnogim klincima. Entuzijazam kojim djeluju na našu publiku i navijače ne da se izračunati i zapravo je neprocjenjiv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu