Obavijesti

Sport

Komentari 33

Razigrani Dinamo do remija protiv neuvjerljivog Spartaka

Razigrani Dinamo do remija protiv neuvjerljivog Spartaka
1

Hrvatski prvak je u drugoj pripremnoj utakmici u Austriji odigrao 1-1 protiv Spartaka iz Moskve. Poveli su Rusi, a izjednačio je Ibanez. 'Modre' još očekuje Neftči

VIDEO

Nogometaši Dinama odigrali su drugu utakmicu u Austriji kao pripremu za protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka Ludogorec.

Nakon što je prije nekoliko dana izborila pobjedu protiv imenjaka iz Kijeva, momčad Ante Čačića protiv moskovskog Spartaka odigrala je 1-1 u Langefeldu. Rusi su poveli  u 36. minuti preko Kozlova, a konačni rezultat postavio je Luis Ibanez u 67. minuti.

Iako rezultat to ne sugerira 'modri' su bili bolja momčad, pogotovo u nastavku u kojima su imali prilika za pobjedu.

No Spartak je taj koji je poveo nakon što je Kombarovova lopta preletjela dekoncentriranog Puljića, što odlično iskorištava Kozlov i sjajno gađa suprotno rašlje Kelave. Do kraja prvog dijela Dinamo je imao izglednu priliku za izjednačenje koju je sjajnim prodorom pokrenuo Badelj, no prvo Beqiraj pa potom Ibanez nisu bili precizni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najveća prilika 'modrih' dogodila se odmah na početku nastavka u 47. minuti kad je novo napadačko pojačanje Duje Čop zatresao stativu. Zagrepčani su sve više pritiskali što je urodilo plodom točno 20 minuta kasnije. Akciju je poveo Kovačić prošavši tri igrača Spartaka te na lijevoj strani uposlio Ibaneza, a Argentinac snažnim šutom zabija za 1-1.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao unatoč još nekim prilikama s obje strane.

Dinamo do kraja priprema igra još jednu utakmicu, protiv starog poznanika Neftčija, a povratak u Zagreb dogovoren je za 11. srpnja nakon čega slijede 'domaće' pripreme za gostovanje u Bugarskoj 18. srpnja.

Sastavi:

Dinamo: Kelava (od 60. Mitrović) - Puljić (od 68. Vrsaljko), Tonel, Šimunić (od 68. Vida), Pokrivač (od 46. Pivarić) -Calello (od 44. Kovačić), Badelj - Rukavina (od 60. Tomečak), Sammir (od 77. Leko), Ibanez - Beqiraj (od 46. Čop)

Spartak: Rebrov - K. Kombarov, Gatagov, Kutepov, D. Kombarov - Bilyaletdinov, Demy, Mahmudov, Yakovlev - Welliton, Kozlov (još su igrali: Emenike, Dzyuba, Sychy, Jano, Zotov, Obukov)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram