Obavijesti

Sport

Komentari 1

Razmišlja o mirovini: Penezić (32) igra još samo ovu sezonu

Razmišlja o mirovini: Penezić (32) igra još samo ovu sezonu
1

Andrea Penezić u lipnju ove godine se udaje te je odlučila posvetiti se u potpunosti obitelji. U 15 godina karijere igrala je za Lokomotivu, Podravku, Krim te sada odrađuje posljednjih šest mjeseci u Vardaru

VIDEO

Najbolja hrvatska i ponajbolja svjetska rukometašica, 32-godišnja Andrea Penezić, prema svemu sudeći mogla bi završiti igračku karijeru na kraju ove sezone.

Penezić je ovakvu odluku donijela želeći se više posvetiti obitelji i fakultetu u sljedećim godinama. U lipnju ove godine se udaje i u godinama koje slijede obitelj će joj biti na prvom mjestu. Vrhunski rukomet, naravno, može igrati još godinama, no sport će ipak pasti u drugi plan.

Proljetna polusezona bit će joj tako posljednja u karijeri, koju bi lako mogla završiti osvajanjem najvećeg trofeja u svijetu ženskog klupskog rukometa - Lige prvakinja.

Andrea je igračica makedonskog Vardara, a ranije je igrala i za slovenski Krim te našu Podravku. Puno je više toga napravila u klupskom, nego u reprezentativnom rukometu. Dvaput je bila najbolji strijelac Lige prvakinja, a u planu joj je i oproštajna utakmica u reprezentaciji u kvalifikacijama za EP.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu