Obavijesti

Sport

Komentari 18

Razočarani Perica: Ničemu se više ne nadam iz Hrvatske...

Razočarani Perica: Ničemu se više ne nadam iz Hrvatske...
1

REPREZENTACIJA Samo su me prestali zvati i više se pozivu ne nadam, kaže napadač Udinesea Stipe Perica kad je u pitanju poziv izbornika hrvatske U-21 reprezentacije Nenada Gračana

VIDEO

Stipe me je prihvatio kao svoga od prvog dana, pomaže mi sve što treba, uvijek je pri ruci, pohvalio je Andrija Balić suigrača Stipu Pericu, koji je u Udineseu već više od godinu dana.

Balić i dalje čeka svoj debi.

- Iskreno, nadao sam se da će me trener uvesti pred kraj utakmice protiv Verone, kod 2-0, da malo osjetim igru i debitiram. Bila je važna utakmica, zato su uglavnom igrali stariji i iskusniji, ali ne bojim se, bit će prilike - rekao je Balić.

Ne uživa baš u velikoj minutaži ni Perica, iako je ove sezone već zabio tri gola u Serie A.

- Tako je to u nogometu, danas jesi, sutra nisi. Ali nema predaje, znam da je sve na meni, radim, trudim se, borim se koliko mogu. Nisam u prvom planu, ali nastavit ću raditi i čekati novu priliku. Znam da će doći i moram je dočekati spreman - svjestan je Perica.

Puno vremena provode zajedno, dive se Di Nataleu, a Balić se u svemu tome tek navikava na neki drugi svijet.

- Velika je razlika, tu je sve isplanirano do detalja. Na nama je samo da igramo - kaže Balić, koji s Pericom dijeli optimizam kad je u pitanju poziv izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana.

- Naravno da očekujem poziv - kaže Andrija, ali Perica dodaje:

- Bio sam dio te reprezentacije, ali odnedavno me više ne pozivaju i to me zapravo uopće ne iznenađuje. Ne nadam se više pozivu, bolje rečeno ne nadam se više ničemu iz Hrvatske. Ali ne bih puno o tome...

Nije prvi, a vjerojatno ni zadnji koji je doživio nepravdu kad je u pitanju hrvatska reprezentacija. Teško je proturječiti onima koji tvrde da je mlada reprezentacija poligon za prodaju igrača kad su zvijezde Lokomotive ispred igrača koji zabija u jakoj Serie A, kojega je kupio veliki Chelsea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba