Obavijesti

Sport

Komentari 32

Real ga potjerao da bi Zidane na gol doveo svojeg sina Lucu

Real ga potjerao da bi Zidane na gol doveo svojeg sina Lucu
1

Real je ovu sezonu osvojio 68 bodova što mu je najmanje od 2001/02 i cjelokupna situacija ove godine upalila je alarm u upravi kluba. Zato se na ljeto spremaju odlasci nekih igrača

VIDEO

Real Madrid proživljava najgoru sezonu posljednjih nekoliko godina. U Ligi prvaka ispao je od Ajaxa, u La Ligi muku mučio s formom cijelu sezonu pa na koncu nakon današnjeg poraza od Betisa na Santiago Bernabeuu prvenstvo završio s 12 izgubljenih utakmica.

Sigurno se pitate kada je Real posljednji put izgubio toliko utakmica u sezoni. Provjerili smo i bilo je to 1998/99 kada je također izgubio 12 puta te završio drugi iza Barcelone.

Real je ovu sezonu osvojio 68 bodova što mu je najmanje od 2001/02 i cjelokupna situacija ove godine upalila je alarm u upravi kluba. Tako je odlučeno da će Gareth Bale napustiti Madrid pa je posljednju utakmicu odsjedio na klupi.

Pomalo nepravedno ostaje što mu Zinedine Zidane nije dao priliku da se oprosti od navijača. Ipak je bio sastavni dio prve postave kad je bio zdrav, a premda se nije nametnuo kao lider, pljesak publike na Bernabeuu bi dobio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, priliku je dobio Keylor Navas. Kostarikanac je branio u posljednjoj utakmici sezone ne očekujući da će doživjeti poraz 2-0, no dobio je priliku oprostiti se od navijača koje je uveseljavao posljednjih šest godina.

Navas je na koljenima rekao posljednje zbogom velebnom stadionu.

I premda Real na klupi ima Thibauta Courtoisa, izgleda da će se za mjesto prvog golmana iduće sezone morati boriti sa sinom Zinedinea Zidanea Lucom.

Kako tvrdi španjolska Marca, Luca Zidane će zamijeniti Keylora Navasa i dobiti status drugog golmana. Imajući u vidu Courtoisovu formu ove sezone borba s mladim Zidaneom za mjesto na golu Reala mogla bi biti napeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...