Obavijesti

Sport

Komentari 909

Čudesna utakmica u Madridu: CR hattrickom izbacio Bayern!

Čudesna utakmica u Madridu: CR hattrickom izbacio Bayern!
10

ČUDO OD IGRE Bayern je uspio doći do produžetaka poslije 90 minuta igre, no isključenje Vidala u 84. skupo ih je koštalo. Real ih je potopio u nastavku, no ključan detalj je gol CR-a iz ofsajda za 2-2...

VIDEO

A joj, što smo to odgledali u 120 minuta nogometne drame i čudesnog spektakla u Madridu... Real Madrid je prošao u polufinale novom pobjedom nad Bayernom od 4-2, ukupnim rezultatom 6-3.

Do danas, Nijemci su u posljednjih 11 europskih okršaja protiv Španjolaca ispadali, tradicija se nastavila i danas. 

Unatoč majstorijama Portugalca Cristiana Ronalda koji je utrpao hattrick, točnije pet komada Bayernu, govorit će se o suđenju Mađara Viktora Kassaija koji je kod Realovog izjednačujućeg gola za 2-2 propustio svirati čisti ofsajd! 

Bila je to utakmica izuzetnog tempa gdje je bilo pravo čudo kako je prvo poluvrijeme završilo bez golova. Ubitačan tempo, kvalitetne kontre i tehnički sjajan nogomet viđen je od obje momčadi i moralo je negdje 'puknuti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo je to u drugom poluvremenu.

Sjajan tempo i bogato drugo poluvrijeme

Bayern je počeo bolje. Prvo je Marcelo spasio siguran gol uklizavanjem, a nedugo potom Robben je izborio penal na faul Casemira kojeg Lewandowski zabija za 0-1.

Nastavljaju gosti s dominacijom, ali Real se vraća preko Ronalda na asistenciju Casemira. Bernabeu se smirio, no uskoro je opet nastala panika. Nije prošlo niti pune dvije minute, Ramos je utrpao loptu u svoju mrežu u stotom nastupu u Ligi prvaka.

Ključan trenutak koji je izbacio Nijemce iz ravnoteže dogodio se u 84. minuti. Arturo Vidal zaradio je drugi žuti karton pa je morao napustiti teren prije vremena. Bayern je u produžetke krenuo ranjen i istrošen, dok su Španjolci ubacili u brzinu više.

Mađarski sudac Kassai je nažalost ispao glavna faca

Pogreška Kassaija iz 104. minute sve je prelomila. Ronaldo je zabio, ali to je bilo iz ofsajda. Bilo je to zapravo debelo zaleđe, Ramos mu je ubacio, Portugalac primio na prsa i zabio za 2-2. Nevjerojatno da ovo nije suđeno!

I tu je krenuo potpuni slom gostiju. Pet minuta poslije, Marcelo je povukao sjajnu kontru i namjestio šansu Portugalcu koji to nikako nije mogao fulati. Hattrick Ronalda! Čini se da je i ovdje bilo zaleđe... Potvrdu pomalo nezasluženog 'gaženja' minhenskog diva ispisao je Marco Asensio u 111. minuti. 

Sedmo uzastopno polufinale za Real

Otvorili su se Nijemci, pa ostali bez snage. Stigao je Asensio u šansu, izbio po desnoj strani i lijepo to plasirao u mrežu Manuela Neuera za 4-2.

Real je tako stigao do sedmog uzastopnog polufinala Lige prvaka što je najviše od jedne momčadi u povijesti, a Ronaldo je prvi igrač koji je zabio 100 komada u Ligi prvaka!

Također, Ronaldo je dokazao da mu je Bayern mušterija. Zabio im je osam komada u Ligi prvaka. Jedino Messi protiv jedne momčadi ima više. Njegovi 'miljenici' su iz Londona, Arsenal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 909
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu