Obavijesti

Sport

Komentari 166

Real je izgubio od Villarreala, Modrić izravni krivac za gol

Real je izgubio od Villarreala, Modrić izravni krivac za gol
6

Nogometaši Villarreala napravili su senzaciju i na svojem El Madrigalu srušili Real Madrid Rafe Beniteza. Jedini gol zabio je Dos Santos nakon Modrićeve pogreške

VIDEO

Nogometaši Real Madrida su u sklopu 15. kola španjolske Primere gostovali na El Madrigalu kod Villarreala te izgubili 1-0. Luka Modrić bio je izravni krivac za gol nakon što je izgubio loptu pred svojim šesnaestercom. Hrvatski reprezentativac igrao je do 78., a Mateo Kovačić u igru je ušao u 79. minuti.

Real nije dobro krenuo u utakmicu, a to se moglo i vidjeti u prvih deset minuta. Villarreal je taj koji je imao prvi korner na utakmici, ali i koji je prvi zaprijetio. U četvrtoj minuti Jonathan Dos Santos je primio loptu na rubu šesnaesterca i pucao, ali je pogodio lijevu stativu.

Samo četiri minute kasnije velika greška Luke Modrića . Modrić je petljao i izgubio loptu ispred svojeg šesnaesterca. Lopta je došla do Cedrica Bakambua , koji nesebično asistira Robertu Soldadu za vodstvo 1-0.

VIDEO

Prvu pravu priliku 'kraljevi' su imali kad je Sergio Ramos pucao glavom nakon kornera u 16. minuti, ali lopta je prohujala pored lijeve stative.

Real je držao posjed lopte u tim trenucima, ali je na terenu izgledao prilično loše . Asistent Cedric Bakambu je do kraja poluvremena imao još dvije odlične prilike kada je pucao pored lijeve stative i iznad gola. Real je na poluvrijeme otišao bez udarca u okvir gola.

U nastavku utakmice Real je krenuo silovito. Očito je Rafa Benitez "poludio" u svlačionici i "oprao" svoje nogometaše jer su u drugom poluvremenu jedino 'kraljevi' igrali. Redale su se šanse za šansom, prijetili su Benzema, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo , lopte su letjele iznad prečke i prored stativa, ali bezuspješno.

Modrić je izašao iz igre u 78. minuti utakmice, a zamijenio ga je Isco . Samo mintu kasnije u igru je ušao Mateo Kovačić.

Villarreal je pobijedio Real Madrid prvi put nakon 16. svibnja 2009. godine kada je slavio 3-2. Također, 'žuta podmornica' prekinula je niz Madriđana od pet pobjeda.

REUTERS/PIXSELL

Atletico se izjednačio s Barcelonom

Spomenimo da je Atletico Madrid preokretom pobijedio Athletic Bilbao na svojem Vincente Calderonu golovima Nigueza (45+2') i Griezmanna (67') te se izjednačio s Barcelonom na prvom mjestu Primere. Jedini gol za Bilbao zabio je Laporte u 27. minuti.

Rezultati 15. kola španjolske Primere:

  • Rayo Vallecano - Malaga 1-2
  • Eibar - Valencia 1-1
  • Atletico Madrid - Athletic Bilbao 2-1
  • Villarreal - Real Madrid 1-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju