Obavijesti

Sport

Komentari 11

Real u sjeni stvara 'galacticose': Godinama će vladati Europom

Real u sjeni stvara 'galacticose': Godinama će vladati Europom

Momčad ne čine petrodolari što se vidi u slučaju PSG-a, no Real je ipak druga priča i u povijesti je stvarao megamomčadi. Perez je već jednom uspio, sada planira neke nove 'galacticose'

VIDEO

Barcelona grca u dugovima, problemima se ne nazire kraj i zato će Real Madrid neometano poslovati u La Ligi kako bi stvorio i oformio jednu od najjačih momčadi ikada. Jer ako se obistini što pišu kolege iz ESPN-a... 'Kraljevi' će imati uvjerljivo najjači napad svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Modrić zapjevao 'Zemlja dide mog' VIDEO

Naravno, momčad ne čine petrodolari što se vidi u slučaju PSG-a, no Real je ipak druga priča i već je u povijesti stvarao megamomčadi. Sjetit ćemo se svi popularnih 'galacticosa' i svlačionice Madriđana koja je vrvjela fantastičnim nogometnim zvijezdama.

Sada su pred zadatkom dovođenja Kyliana Mbappéa i Erlinga Brauta Halanda. Obojice. ESPN navodi da se Real sprema napraviti najveći posao u povijesti nogometa i da bi obojica trebala biti u bijelome dresu do ljeta 2022. godine.

Paris Saint-Germain v Manchester City - UEFA Champions League - Group A - Parc des Princes

Jer Mbappéu baš tada istječe ugovor s PSG-om i nema ga namjeru produžiti. Ustvari, već je sasvim jasno da će sjajni Francuz na ljeto stići u Real kao slobodan igrač i to će biti uvjerljivo najbolji posao u nogometu ikada. Mbappé bez odštete, nezamislivo.

Pa će Florentino Perez 'višak' sredstava koji je bio namijenjen za Mbappéa usmjeriti prema Halandu. I njegov odlazak iz Borussije Dortmund je sve izvjesniji, a i sam igrač volio bi igrati za Real. S druge strane, malo je klubova na svijetu koji u ovome trenutku mogu platiti njegovu odštetu.

Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Dortmund

- Real ima četiri igrača koji imaju velike ugovore koji ističu na ljeto. To su Gareth Bale, Luka Modrić, Isco i Marcelo. Odu li oni na ljeto će se otvoriti prostor za Mbappéa, a onda u priču ulazi i Haaland koji traži 30 milijuna eura godišnje uz odštetu 75 milijuna eura koliko mu je otkupna klauzula koja vrijedi do kraja sezone - piše ESPN.

Naravno, Luka Modrić ne treba brinuti za status. Potpisat će novi ugovor s Realom i kao veliki ljubimac Carla Ancelottija najvjerojatnije karijeru završiti na Bernabeuu. No, činjenica je da bi se 'kraljevi' voljeli riješiti Garetha Balea, koji ima velika primanja, a i Isco je na izlaznim vratima već nekoliko prijelaznih rokova zaredom.

Kako god, sprema se nevjerojatna godina za sve poklonike Reala u kojoj bi ponovno mogli svjedočiti nekim novim 'galacticosima'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe