Obavijesti

Sport

Komentari 95

Real zabio Almeriji 8 golova, a C. Ronaldo dva i srušio rekord!

Real zabio Almeriji 8 golova, a C. Ronaldo dva i srušio rekord!
8

Real je ugostio Almeriju, ali samo prije utakmice. Na terenu su bili nemilosrdni i zabili im 8 'komada'. Samo četiri minute čekao je Bernabeu da Cristiano zabije gol!

VIDEO

Cristiano Ronaldo je uspio! Srušio je rekord po broju golova u jednoj sezoni, star više od 20 godina!

Real Madrid ugostio je posljednjeplasiranu Almeriju, ali samo prije utakmice. Na terenu su bili nemilosrdni. Samo četiri minute čekao je Santiago Bernabeu da Cristiano zabije gol i prestigne Telma Zarru (iz sezone 1950/51) te Huga Sancheza (1989/90). Oni su zabili po 38 golova, a Portugalac je tim golom došao na brojku 39! Drugi gol zabio je u 77. minuti pa je novi rekord Primere ravno 40 golova! S tim golovima je prestigao i Messija po broju golova za klub u jednoj sezoni, ali ga Argentinac može stići jer je Barceloni ostalo finale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. U svakom slučaju, veliki uspjeh Cristiana Ronalda!

Moram se zahvaliti suigračima. Naslov najboljeg strijelca pripada svima nama

- Moram se zahvaliti suigračima. Naslov najboljeg strijelca pripada svima nama, oni su mi pomogli zabiti 40 golova. Brojku od 102 gola bit će teško ponoviti, ne i nemoguće. Sezona nije završila na način na koji smo priželjkivali, no završnica je bila po volji trenera. U novu krećemo s velikim ambicijama - rekao je Ronaldo koji je u 54 utakmice u svim natjecanjima postigao 53 gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Almeria se dobro držala do poluvremena, na odmor su otišli s prihvatljivim zaostatkom, bilo je 2-1, ali su se u nastavku raspali i primili još šest golova za konačnih 8-1. 

Real je na kraju drugi s četiri boda zaostatka za Barcelonom, a utjeha im je da su najefikasnija momčad lige. Zabili su nevjerojatna 102 gola u 38 utakmica (2,68 po utakmici)!

Dudek odlazi iz Reala

Jerzy Dudek (38) primio je pred početak utakmice repliku kipića koji stoji pred vratima svlačionice "kraljevskoga kluba", a prikazuje preminule klupske legende Alberta Machimbarrenu i Sotera Arangurena. Kraj Casillasa, Dudek nikad nije dobio pravu priliku u Realu. S Realom je ipak osvojio Primeru u sezoni 2007/08, Kup kralja u sezoni 2010/11, te španjolski Superkup 2008. godine.U 78. minuti je izašao iz igre, a suigrači su se postrojili i pljeskali mu kao i cijeli stadion. 

Real Madrid - Almeria 8-1 (Ronaldo 4, 77, Adebayor 31, 51, 72, Benzema 47, 63, Joselu 87 / Uche 32)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram