Obavijesti

Sport

Komentari 50

Real zabio Sportingu 'petardu', Ronaldo i Benzema zabili dva

Real zabio Sportingu 'petardu', Ronaldo i Benzema zabili dva
1

Real Madrid pobijedio je Sporting Gijón na Santiago Bernabéuu 5-1 i, barem privremeno, preuzeo drugo mjesto Primere. Dva gola zabili su Ronaldo i Benzema

VIDEO

Davljenik Primere Sporting gubio je 4-0 nakon prvih 18 minuta gostovanja na Santiago Bernabéuu. Činilo se kako bi Real Madrid mogao zabiti i dvoznamenkast broj golova, ali gosti iz Asturije na kraju su se izvukli s "prihvatljivim" porazom 5-1.

Fantastično je "kraljevski" klub otvorio utakmicu. Gareth Bale u sedmoj minuti zabio je prvi gol na dodavanje Kroosa, a Ronaldo je dvije minute potom udvostručio vodstvo nakon asistencije Karima Benzeme.

Francuz se sam upisao u strijelce već u 12. minuti, a asistent je bio Bale. Nakon što je Ronaldo u 18. minuti postavio 4-0 poslije proigravanja Carvajala, izgledalo je da će gosti iz Gijóna pretrpjeti pravi potop.

Korak u tom smjeru otišao je Real u 41. minuti kad je Benzema atraktivno pogodio za 5-0 nakon ubacivanja Isca. Ipak, bio je to posljednji gol domaćeg sastava. Isma López u 62. minuti zabio je počasni gol za Sporting za konačnih 5-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Real je ovom pobjedom privremeno preuzeo drugo mjesto ljestvice s bodom zaostatka za vodećim Atléticom koji ima utakmicu manje, dok Barcelona za "kraljevima" zaostaje bod i ima dvije utakmice manjka..

Atlético od 18:15 gostuje kod Las Palmasa, dok Barça dočekuje Athletic Bilbao u 20:30.

Hrvatski veznjak Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u pobjedničkom sastavu i pritom zaradio žuti karton, dok je njegov reprezentativni kolega Mateo Kovačić zamijenio dvostrukog strijelca Benzemu u 65. minuti koji se ozlijedio, baš kao i Bale. Alen Halilović odigrao je prvo poluvrijeme za Sporting, koji ostaje u zoni ispadanja, na 19. mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu