Obavijesti

Sport

Komentari 50

Realovci protiv Ronalda: Bale, Modrić, Kovačić, Kroos, Morata

Realovci protiv Ronalda: Bale, Modrić, Kovačić, Kroos, Morata
1

Ronaldo nije igrač kao što je bio nekada, a igrači Real Madrida pobunili su se protiv njega. Petorica su išla na razgovor kod predsjednika Pereza - Modrić, Kovačić, Kroos, Bale i Morata

VIDEO

Unatoč tome što je zabio 23 gola u 30 utakmica, Cristiano Ronaldo (32) prolazi kroz prilično tešku sezonu na Santiago Bernabeuu. Reprezentativac Portugala bori se s dosljednosti u formi, a navijači su sve nezadovoljniji njegovim igrama.

Bivši krilni napadač Manchester Uniteda doživio je hukove i zviždanja s tribina u zadnjih nekoliko utakmica, a pojavile su se glasine da se stvorio svojevrsan 'pakt' protiv njega unutar momčadi, piše express.co.uk

Petorica nogometaša navodno su otišla do predsjednika Reala Florentina Pereza na razgovor kako bi iznijeli brige oko trenutne situacije. Navodi se da su Luka Modrić i Toni Kroos nezadovoljni što njihova dodavanja Ronaldu ne završavaju u mreži, a Mateo Kovačić je frustriran jer i njegove igre automatski padaju Ronaldovom lošom formom.

Što se tiče Garetha Balea, Velšanin je pitao Florentina Pereza može li on biti glavni čovjek Reala iduće sezone. Bivši igrač Tottenhama želi više odgovornosti jer vjeruje da Ronaldo više nema mogućnosti kao što je to imao nekad i da bi upravo on odveo Real do većih postignuća u narednim sezonama.

Još jedan igrač izrazio je nezadovoljstvo, a to je Alvaro Morata. Španjolac pati jer Zinedine Zidane sve češće koristi Ronalda kao isturenog napadača. Moratin učinak (golovi po dobivenoj minutaži) su bolji nego Ronaldovi - zabija svakih 105 minuta dok Ronaldu za gol treba 116. Sve to moglo bi uzrokovati odlazak bivšeg igrača Juventusa. Arsenal i Chelsea napeto čekaju kako će se situacija u Madridu odviti.

Pa ipak, sa svim tim saznanjima, Florentino Perez ne želi ni čuti o micanju Ronalda iz momčadi. Glavni je čovjek na i van terena, a transfer sa Santiago Bernabeua neće se dogoditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani