Obavijesti

Sport

Komentari 41

Realovci se crvene s Joseom, s njim nanizali čak 17 kartona

Realovci se crvene s Joseom, s njim nanizali čak 17 kartona
3

Real Madrid pod vodstvom Josea Mourinha skupio je poprilićan broj crvenih kartona, njih čak 17 u 16 mjeseci. U zadnje četiri utakmice Madrižani su ih prikupili čak tri

VIDEO

U 16 mjeseci pod Mourinhom Real dobio 17 crvenih kartona. Madriđani su nakon dvije utakmice bez pobjede “nalupali” Rayo Vallecano 6-2, Ronaldo je zabio nakon 340 minuta, ali jedno se ne mijenja. Igrači uporno skupljaju crvene kartone...

U Zagrebu je Marcelo simulirao i “izletio”, kod Levantea je dva žuta skupio Khedira, a u golijadi protiv Rayo Vallecana pod tuš je ranije morao Di Maria. U zadnje četiri utakmice Realovi igrači dobili su tri crvena.

Gubili smo već nakon 15 sekundi, ali vidite da imamo karakter, Mourinho je bio ponosan

- Žao mi je što sam zamijenio Kaku, ali morao sam nakon što smo ostali s desetoricom - sve je što je Mourinho rekao nakon pobjede protiv Raya.

Već je, izgleda, “oguglao”. Koliko god se žalio na suce, a to mu je omiljeni hobi, Mourinho ne može protiv statistike. U posljednjih 16 mjeseci, otkad je on sjeo na klupu, Real je dobio 17 crvenih kartona. Puno, previše...

Kaka je igrao odlično, no morao je izaći kad smo opet dobili crveni, to je treći crveni u četiri susreta

- Nekad mi se zaista gadi što živim u ovakvom svijetu - rekao je u osvrtu na prvu utakmicu polufinala Lige prvaka i poraza od Barcelone 2-0.

Sve i da Pepeov crveni u toj utakmici nije bio baš potpuno opravdan, Jose će teško “oprati” preostalih 16. Vodio je Real Madrid 66 puta, a pred očima mu se zacrveni svaku četvrtu utakmicu.

- Očito moramo vježbati igru s deset igrača. Svaki put mi nekoga isključe - žalio se prošle sezone usred niza od četiri ogleda s Barcelonom.

Moram početi vježbati igru s desetoricom. Pa svaki put mi isključe igrača, Jose voli kriviti suce

No problem nije samo u Barceloni. Niz protivnika koji su protiv Reala imali brojčanu prednost sve je duži. Uostalom, i u Zagrebu je Real morao zatvarati utakmicu nakon crvenoga...

Mourinho je sve nervozniji posljednjih mjeseci, a nervozu očito prenosi i na igrače. Njih šestorica u njegovoj su eri po dva puta dobili crvene kartone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba