Obavijesti

Sport

Komentari 101

Realu nisu valjali, sad briljiraju: Özil, Higuain, Callejon, Kaka...

Realu nisu valjali, sad briljiraju: Özil, Higuain, Callejon, Kaka...
4

ŽIVOT NAKON REALA Nisu se snašli u 'kraljevskom klubu', otišli su u novu sredinu i sad briljiraju. Özil je vođa Arsenala, Napoli s Higuainom i Callejonom sanja titulu...

VIDEO

Messut Özil, Kaka, Callejon, Albiol, Carvalho, Higuain... Šestorici igrača dvije su stvari zajedničke. Svi su otišli iz Reala i svi su se preporodili.

Özil je kraljevski dres zamijenio londonskim. Njemački reprezentativac je vođa Arsenala koji je vodeći klub Premiershipa. Sve se u igri "topnika" vrti oko nekadašnjeg veznjaka madridskog kluba. 

Napoli opet sanja "scudetto" 

Callejon je napustio Real zajedno s Higuainom i Albiolom. U Realu su većinom bili na klupi. Higuain je trpio stalne rotacije, u Napoliju to ne mora trpjeti. Tamo igra od prve. I zabija. U 14 utakmica zabio je osam golova. Callejon ih je zabio 7 u 16 susreta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaka se vratio

Bio je potišten, bojao se kako neće ići na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Kaka je malo šansi dobivao u Realu. A onda je prešao u Milan. I vratio mu se osmijeh na lice. Kaka je opet onaj pravi. 

Carvalho nije propustio ni minute

Ricardo Carvalho ima 35 godina. Real ga se riješio i poslao u Monaco. Portugalski stoper odigrao je sve utakmice za klub.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića