Obavijesti

Sport

Komentari 90

Ronaldo poludio: Neću šutjeti! Ovo je nečuveno i smiješno...

Ronaldo poludio: Neću šutjeti! Ovo je nečuveno i smiješno...
3

Ronaldu je potvrđena kazna od pet utakmica zbog guranja suca u prvoj utakmici superkupa, a sudačka komisija otvorila je disciplinski postupak protiv Zinedinea Zidanea zbog izjava o sucima

VIDEO

Real se nadao kako će žalbena komisija poništiti Ronaldovu kaznu od pet utakmica. Ali ne samo da je žalba odbijena, već je na dan uzvrata protiv Barcelone (večeras u 23 sata) stigla vijest da sudačka komisija otvara disciplinski postupak protiv Zinedinea Zidanea kojem prijeti kazna zbog komentiranja sudačkih odluka.

- Jako smo iznervirani, ja sam iznerviran. Ne želim se previše miješati u sudačke odluke, ali kad pogledate što je Ronaldo napravio i kaznu od pet utakmica koju je dobio... Nešto je tu jako pogrešno - sporne su Zidaneove riječi.

- Proučavamo što je Zinedine Zidane rekao o sucima i vjerojatno ćemo ga novčano kazniti - objavili su iz španjolskog nogometnog saveza, prenosi Marca

Večeras od 23 sata Real dočekuje Barcelonu i brani 3-1 s Nou Campa. Navijači će na Bernabeuu u sedmoj minuti (Ronaldov broj) izvaditi bijele maramice kako bi prosvjedovali zbog suđenja u prvoj utakmici i Ronaldove kazne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Mundo Deportivo: Uzvrat sucu koji je pogurao Real

Portugalac je u prvoj utakmici odgurnuo suca De Burgosa nakon što je dobio drugi žuti karton zbog simuliranja. Osim večerašnjeg uzvrata propustit će i prvenstvene utakmice protiv Deportiva, Valencije, Levantea i Sociedada.

Prijetila mu je kazna i do 12 utakmica, a da je dobio manje od četiri susreta suspenzije kazna bi mu se odnosila samo na utakmice superkupa.

Večerašnji uzvrat sudi Jose Maria Sanchez Martinez. Barcelona je dobila sve tri utakmice kad je on sudio, ali Mundo Deportivo piše kako je Sanchez Martinez prošle sezone pokrao Alaves protiv Reala dosudivši dva nepostojeća penala. 

Katalonski list podsjeća i na žestoki start Gonzala Escalantea na Sergija Busquetsa nakon kojeg je veznjak Barcelone neko vrijeme bio van terena, a Jose Maria Sanchez Martinez igraču Eibara nije dao ni žuti karton.

Ronalda čeka nova kazna?!

A sam je Ronaldo na društvenim mrežama jasno iskazao ogorčenje odlukom saveza:

- Nemoguće je šutjeti u ovakvoj situaciji, pet utakmica! Pretjerano i smiješno! Pa oni su mi presudili po kratkom postupku. Hvala suigračima i navijačima na podršci - izjavio je Ronaldo, kojeg zbog ovog vjerojatno čeka nova kazna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener