Obavijesti

Sport

Komentari 56

Rebić: Ja u špici? Nije problem. A s Mandžom sam se baš čuo...

Rebić: Ja u špici? Nije problem. A s Mandžom sam se baš čuo...

Da, iznenadilo me što nije pozvan i Tomori (bio na posudbi u Milanu iz Chelseaja, nap. a.), ali ne mislim da su im stoperi slabe točke makar svi imaju slične karakteristike, pa oni su igrali sada u finalu Lige prvaka, kazao je Rebić

VIDEO

Četiri su dana do prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu protiv Engleske. Hrvatska, poznato je već, odustala je od puta i kampa na "Otoku", pa utakmicu dočekuje u Rovinju iz kojega će put Londona.

S novinarima se u srijedu družio i Ante Rebić, koji bi mogao postati udarna špica u napadu. Barem je to na treningu uvježbavao izbornik Zlatko Dalić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Igrat ćemo ono što nam izbornik kaže i nećemo se žaliti oko toga. To je više pitanje za izbornika gdje ću igrati, ali mogu reći da se dobro snalazim u napadu i da neće biti problem ako budem igrao u špici. Igrao sam je u Milanu drugi dio sezone kad je Ibrahimović bio ozlijeđen - kazao je Rebić.

Što Ante kaže o svojim brojkama u reprezentaciji (tri gola u 28 nastupa??

- Nisam opterećen, uvijek mi je drago, naravno, zabiti gol makar, ako pogledate, ja sam prvih 20 utakmica ulazio s klupe. I u Rusiji sam zabio jedan gol pa smo otišli do finala. Potpisao bih isti scenarij i sada.

Velika Gorica: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Armenije

Jeste li se čuli s Marijem Mandžukićem?

- Žao mi je što nije uspio pokazati što može zbog ozljeda, čuli smo se prije dva dana i rekao je da se nada da ćemo ponoviti uspjeh iz Rusije.

Hoće li vas Englezi podcijeniti?

- Nisu nas podcijenili, svjesni su naše kvalitete, pogotovo danas, a ovo što je bilo prije, bilo je kako je bilo. Oni sad imaju dosta novih igrača, ali dosta ih je i ostalo. Igrali smo kasnije u Ligi nacija i mislim da oni ne razmišljaju o onome što je bilo. Da, iznenadilo me što nije pozvan i Tomori (bio na posudbi u Milanu iz Chelseaja, nap. a.), ali ne mislim da su im stoperi slabe točke makar svi imaju slične karakteristike, pa oni su igrali sada u finalu Lige prvaka - podsjetio je Rebić i završio:

- Prva je utakmica važna, ali ne i presudna. Čak i ako se izgubi prva utakmica, ništa nije gotovo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe