Obavijesti

Sport

Komentari 13

Rebić na Krovu, Kovačić ide u Prag i šlager Arsenal - Napoli

Rebić na Krovu, Kovačić ide u Prag i šlager Arsenal - Napoli
6

London je centar, igraju Arsenal i Napoli. Na Luzu Benfica Filipa Krovinovića čeka Rebićev Eintracht, a Mateo Kovačić s Chelseajem ide u Prag kod Slavije. Igra se i španjolski derbi Villarreal - Valencia

VIDEO

I Europska liga ušla je u četvrtfinale. Više nema utakmica sa klubovima koji su 'iznenađenje', ostalo je osam najboljih, odsad pa nadalje sve je - atrakcija. Utakmice počinju od 21:00, a igraju (naravno) i Hrvati: Kovačić za Chelsea, a Rebić za Eintracht i Krovinović za Benficu u izravnom sučeljavanju.

Arsenal - Napoli

Premier League - Everton v Arsenal

Neupitni šlager večeri je na Emiratesu. London je centar prve runde četvrtfinala jer igraju: Arsenal i Napoli. Talijani na Otok stižu nakon poraza u Empoliju i mršavog domaćeg remije sa Genoom, a "topnicima" još u ušima bruji poraz kod Evertona kojim su si kompromitirali Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Posljedica: večeras i jedni i drugi igraju jednu od svojih utakmica sezone! Lacazette & Aubameyang protiv Insignea & Callejóna... Napoli nikad nije pobijedio u Engleskoj, u sedam utakmica ima dva remija i pet poraza!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Benfica - Eintracht

Na Luzu imamo hrvatski dvoboj: Ante Rebić kod Filipa Krovinovića! Prema europskoj tradiciji favorit su Portugalci, ali... simpatije nekako naginju prema Eintrachtu. Za "mannschaft" iz Frankfurta igra Rebić koji nam je na Mundijalu donio tako mnogo radosti (još je pred očima onaj volej i lopta u Caballerovim rašljama), a Benfica je izbacila Dinamo pa nek' odmah i nju netko izbaci. Nad portugalskim glavama je 'prokletstvo Belle Gutmana', a u njemačkim redovima moćni dvojac Rebić - Jović. Neizvjesna priča!

Slavia - Chelsea

Europa League - Round of 16 First Leg - Chelsea v Dynamo Kiev

Mateo Kovačić i njegov Chelsea su megafavoriti protiv Slavije. Lokacija prve utakmice, praška Eden Arena, tu i nije posebno bitna. Sarrijev Chelsea možda u Premiershipu kaska umjesto da galopira, ali u usporedbi s najboljom momčadi Češke kvalitativno su druga dimenzija. Dovoljan je velemajstor Eden Hazard (Real ga je spreman optočiti zlatom) da sve ode na englesku stranu. Naš Kovačić najavljen je u startnih 11, Sarri Hazarda možda čak i pusti da se u Pragu malo odmori. Chelsea ide po prolaz u prvoj tekmi.

Villarreal - Valencia

Europa League - Round of 16 First Leg - Valencia v Krasnodar

U Europskoj se ligi igra španjolski derbi. Davljenik Primere, Villarreal, dočekuje šestu momčad, Valenciju. Brojni su izostanci na svakoj strani, ali bili u najjačim sastavima ili ne - Valencia je po kvaliteti igračkog kadra ipak razina više. 'Jedini' problem "šišmišima" može predstavljati činjenica da Villarreal, koji je sve bliže ispadanju iz Primere, u Europi igra fenomenalno! Ovi su klubovi samo 60 kilometara udaljeni jedan od drugoga. Prije 15 godina igrali su polufinale, Valencia je bila bolja u dvije utakmice, a i ove je godine favorit.

Tko na koga?

Ždrijeb je već poznat i što se polufinala tiče, a svi love finale koje se igra 29. svibnja u azerbajdžanskoj prijestolnici, Bakuu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet