Obavijesti

Sport

Komentari 19

Rebić: Nudio se i Inter, ali kada sam čuo za Milan, nisam duljio

Rebić: Nudio se i Inter, ali kada sam čuo za Milan, nisam duljio
1

Hrvatski napadač koji je pojačao redove Bobanovog Milana pred sam kraj prijelaznog roka priznao je da su se nudili i drugi klubovi, ali ga nakon Zvonine ponude više ništa nije zanimalo...

Ante Rebić, donedavni igrač frankfurtskog Eintrachta koji je "zadnjim vlakom" stigao na dvogodišnju posudbu u Lombardiju. Zvonimir Boban doveo ga je u AC Milan koji namjerava vratiti na staze stare slave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Moj je agent razgovarao i s Interom, ali ja nisam jer za mene više nije bilo upitno gdje ću ići nakon što se javio Milan - rekao je na predstavljanju među Rossonerima Ante, piše Transfermarket.

Drugi je ovo posjet Rebića Seriji A. Prije nego što se 2016. prvi puta pridružio Eintrachtu, protjecala je njegova treća godina u  Fiorentini iz koje je do tada već imao prebjege u Leipzig Veronu.

Podsjetimo, Eintracht je morao pustiti nezadovoljnog Rebića, međutim u transfer 'ubačen' i Andre Silva, Ronaldov poklonik iz reprezentacije, koji se nakon dolaska na San Siro nikako nije uspio nametnuti.

Mladi Portugalac nekako se pogubio nakon odlaska iz domovine pa ga čak ni posudba u La Ligu u Sevillu, ligu sličniju portugalskoj, nije trgnula i probudila. Sreću će potražiti u Njemačkoj gdje bi takav profil igrača mogao odgovarati igri Frankfurta. 

Pokretanje videa ...