Obavijesti

Sport

Komentari 29

Rebićev agent je u Münchenu; Jose još sanja dolazak Perišića

Rebićev agent je u Münchenu; Jose još sanja dolazak Perišića
1

Marko Pjaca ide u Fiorentinu na posudbu, Mario Mandžukić trebao bi ostati u Juventusu, Ante Rebić može birati klub, Mourinho bi opet mogao krenuti po Perišića... Nagađanja je puno, vidjet ćemo što će se ostvariti

VIDEO

Prema pisanjima talijanskih, engleskih i ruskih medija, Milan Badelj umjesto ostanka u Italiji ili odlaska na Otok odlučio se za nastavak karijere u Rusiji. Svjetskog doprvaka kojem je ovo ljeto istekao ugovor s Fiorentinom zvali su navodno Fulham i West Ham, zainteresiran je i nekad veliki Milan, no Badelj je navodno izabrao odlazak u Zenit.

Prema pisanju Tuttomercatoweba i Fulham i West Ham traže veznjaka upravo Badeljevih kvaliteta, a kako Milan dolazi bez odštete, još je poželjniji na tržištu.

Ante Rebić između Bayerna i Manchestera

Najtraženiji hrvatski igrač ovog ljeta mogao bi biti Ante Rebić. Ante je hrvatski igrač kojem je najviše skočila cijena nakon Svjetskog prvenstva i gotovo je sigurno da se neće zadržati u Frankfurtu. Najviše je za njega zagrizao veliki Bayern na čiju je klupu sjeo čovjek koji je Rebića i pripremio za velike stvari u Rusiji - Niko Kovač. Ne bi stoga trebalo čuditi dođe li uskoro potvrda bavarskog kluba da su doveli hrvatsko krilo.

Dapače, njemački i talijanski mediji pišu kako je to jako blizu s obzirom da je Rebićev agent Fali Ramadani jučer prekinuo svoj godišnji odmor i odletio u München na pregovore s njemačkim prvakom. Bavarcima se, žuri jer će se u igru za Rebića uskoro uključiti i drugi klubovi, pogotovo oni bogati iz primamljivog Premiershipa. Spominju se po novome Arsenal i Tottenham, no vjeruje se kako je od Engleza ipak najbliži Manchester United.

Jose Mourinho zaljubio se u Rebićevu moć i Portugalac po svaku cijenu u svojoj momčadi želi igrača koji je tjelesno bio tako dominantan protiv najboljih braniča na svijetu. Eintracht navodno za Antu želi između 40 i 50 milijuna eura, što će dijeliti na kraju s Fiorentinom, a Bayern i Manchester United to svakako mogu platiti.

Jose Mourinho opet lovi Ivana Perišića

No, Jose Mourinho tu ne staje. Priča o odlasku Ivana Perišića na Old Trafford nije novost, traje to još od prošlog ljeta, i navodno se Mourinhov lov na hrvatsko krilo nastavio i nakon SP-a.

- Perišić je odigrao sjajno na SP-u, United će opet poslati ponudu za njega. Vjerujem da će ovoga puta Ivan doista i doći u Manchester United i biti apsolutni hit - rekao je bivši engleski nogometaš Stewart Robson te dodao:

- Ja bih uvijek radije u Unitedu imao Perišića nego Alexisa Sancheza, bolje bi se uklopio u Mourinhovu momčad. Ne znam hoće li doći, ali Ivan Perišić bio bi fantastičan igrač za Manchester United.

Marko Pjaca u Fiorentini

Od ostalih hrvatskih nogometaša Marko Pjaca sigurno odlazi na novu posudbu. Dolazak Cristiana Ronalda zasigurno mu nije pomogao da se ustali u prvoj momčadi 'stare dame' i hrvatski će reprezentativac morati u potragu za novom posudbom. A odluka je, prema pisanju Talijana, pala na Fiorentinu. Tamo bi Pjaca trebao igrati puno i zaslužiti povratak u Juventus.

Duje Ćaleta-Car umjesto u Marseille ide u Sevillu?

I Duje Ćaleta-Car mijenja klub. Sigurno napušta Salzburg, no iako se činilo da je posao s Marseilleom gotov, sada se u igru uključila i Sevilla. Bein Sports France javlja da je igrač sam tražio od Seville da povuče potez, što je ona i napravila pa tako sada treba samo izjednačiti francusku ponudu od 19 milijuna eura, i Ćaleta-Car je njihov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu