Obavijesti

Sport

Komentari 105

Ćorluka: Faul je bio za zatvor; HNS: Ozljeda nije tako strašna

Ćorluka: Faul je bio za zatvor; HNS: Ozljeda nije tako strašna
6

Krvnički start Mathieua Flaminija s dvije noge u gležanj Vedrana Ćorluke raspalio je vatru na San Siru. U sve se sjajno uklopio i podivljali Gattuso udarajući koga stigne

VIDEO

Trebao je završiti u zatvoru zbog tog starta, prenose engleski mediji Ćorlukin komentar o Flaminijevom faulu nakon kojeg je hrvatski nogometni reprezentativac završio na nosilima. A Flamini je dobio samo žuti karton.

- To je morao biti samo crveni karton i ništa više. Kako nije dobio crveni karton? Apsolutna sramota! U Uefi bi morali analizirati tu situaciju i poduzeti nešto. Bio je to jako, jako opasni nasrtaj. Moram reći da su u Milanu na kraju malo izgubili glavu – rekao je Redknapp.

Bila je to večer u kojoj su Milanovi nogometaši pokazali izrazitu prgavost. Pogotovo se to odnosi na kapetana Gennara Gattusa i Mathieua Flaminija koji je u 55. minuti natjerao Redknappa na zamjenu.

Flamini je nakon susreta posjetio Tottenhamovu svlačionicu i ispričao se Ćorluki što mu je priuštio da kraj susreta dočeka na štakama, sa zaštitnom čizmom na nozi.

- Otišao sam u Tottenhamovu svlačionicu kako bih provjerio Ćorlukino stanje i ispričao se - objasnio je bivši igrač Arsenala za Sky Sport Italia nakon susreta.

Kasno sinoć Vedrana Ćorluku i liječničku službu Tottenhama kontaktirali su izbornik Slaven Bilić i liječnik reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević, prenosi službena stranica HNS-a.

Saznali su da se Čarli osjeća dobro, da ozljeda prema prvim procjenama ne izgleda tako loše, no danas slijedi temeljita dijagnostička obrada nakon koje će biti poznati detalji i težina ozljede.

Harry: A našao se tući s Jordanom... dobio bi batine

Nakon utakmice je živčani Gennarro Gattuso krenuo u fizički obračun s pomoćnim trenerom Spursa Joeom Jordanom s kojim se već zakačio tijekom utakmice.

- U tom sukobu je kao pobjednik mogao izaći samo jedan – Joe Jordan! Apsolutno bih se kladio na njega. Ako se krenete već tući s nekime iz Tottenhama, to svakako ne smije biti Jordan – našalio se Redknapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani