Obavijesti

Sport

Komentari 20

Redsi furiozno ušli u sezonu: S četiri komada ispratili Norwich

Redsi furiozno ušli u sezonu: S četiri komada ispratili Norwich
1

Loša vijest za Liverpool je ozljeda Alissona koji se ozlijedio u prvom poluvremenu. Osjetio je zatezanje u listu desne noge, a dok je ležao s bolnom grimasom na licu, Anfield je utihnuo...

VIDEO

Aktualni europski nogometni prvak Liverpool u prvoj je utakmici nove sezone engleskog prvenstva na svom Anfieldu uvjerljivo svladao novaka u Premier ligi Norwich City sa 4-1 (4-0).

Loša vijest za Liverpool je ozljeda Alissona. On je u 37. minuti zamijenjen. Kod jednog ispucavanja lopte zategnulo ga je u listu desne noge, a nakon što su mu liječnici pružili prvu pomoć, morao je izaći. Dok je ležao na travnjaku, Anfield je utihnuo...

Premier League - Liverpool v Norwich City

Liverpool je poveo autogolom Hanleya, a porom su se u strijelce upisali Salah (19), Van Dijk (28) i Origi (42), da bi poraz Norwicha ublažio Pukki (64). Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Loven nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U subotu će igrati West Ham United - Manchester City, Bournemouth - Sheffield United, Burnley - Southampton, Crystal Palace - Everton, Watford - Brighton and Hove Albion i Tottenham Hotspur - Aston Villa, dok su u nedjelju na programu susreti Leicester City - Wolverhampton Wanderers, Newcastle United - Arsenal i Manchester United - Chelsea. 

Otvorena sezona i u Francuskoj, Monaco uvjerljivo izgubio

U prvom susretu nove sezone francuskog nogometnog prvenstva Lyon je kao gost uvjerljivo svladao Monaco sa 3-0 (2-0). Pogotke za Lyon postigli su Dembele (5), Depay (36) i Tousart (80).

Monaco je od 30. minute bio s igračem manje nakon što je isključen Fabregas. Bivši vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić nije konkurirao za nastup u momčadi Monaca.

U subotu će svoje susrete 1. kola igrati Marseille - Reims, Angers - Bordeaux, Dijon - Saint-Etienne, Montpellier - Rennes, Nice - Amiens i Brest - Toulouse, dok su u nedjelju na programu utakmice Lille - Nantes, Strasbourg - Metz i Paris SG - Nimes. (jć)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu