Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
39 komentara

'Regionalna liga? Bila bi to prilika fašistima za iživljavanje'

Nije još došlo vrijeme za regionalnu ligu. Bila bi to prilika fašistima da se iživljavaju i da liječe svoje frustracije. Mnogi su namazani ratnim bojama, rekao je Halilhodžić

Željko Hladika/Pixsell
Foto: Željko Hladika/Pixsell
39 komentara

Vahid Halilhodžić u siječnju će s Alžirom pokušati ostvariti što bolji rezultat na Afričkom kupu nacija. Čeka ga težak posao, jer Alžir se nalazi u 'skupini smrti' zajedno s Tunisom, Obalom Bjelokosti i Togom.

- Dobili smo najtežu skupini, to je sigurno. Očekuju nas velika iskušenja, jer 95 posto mojih igrača nikada nije igralo ovako veliki turnir. Neiskusni smo i mladi, ali jednako toliko ambiciozni - rekao je Vaha od iskušenju koje ga očekuje za Scsport.ba.

Bivši trener Dinama otkrio je kako prati nogometna zbivanja na ovim prostorima.

- Sve zemlje iz bivše Jugoslavije svake godine trebale bi imati predstavnika u europskim natjecanjima. Istina, situacija je ekonomski teška, najbolji igrači se prodaju u veće klubove. Međutim, ja sam optimističan, jer zaista uvijek ima talenata i nogometaša koji se izdvoje - rekao je Vaha, koji ipak ne podržava projekt regionalne lige.

- Nije još došlo vrijeme za to. Bila bi to prilika fašistima da se iživljavaju i da liječe svoje frustracije. Mnogi su namazani ratnim bojama i mislim da se nogomet ne bi trebao miješati u to - zaključio je Halilhodžić.

Naši partneri pišu
Message