Obavijesti

Sport

Komentari 14

Rekord karijere pred maminim očima: Znate, Dario je poseban

Rekord karijere pred maminim očima: Znate, Dario je poseban
1

Njegova majka večeras je bila tu i prekrasno je da je mogla vidjeti svoga sina kako igra na NBA gostovanju. Mislim da je ovo fantastično iskustvo za njega i cijelu njegovu obitelj, rekao je Šarićev trener Brett Brown

VIDEO

Krenuo sam dobro u utakmicu i odmah osjetio da bi ovo mogla biti moja noć. Cijelu utakmicu trudio sam se biti najbolji što mogu. Bio sam gladan koševa, pokušavao primiriti emocije da ne upadnem u neku crnu rupu. Stalno sam razmišljao kako ne smijem pretjerivati, očekivati previše od sebe, govorio sam si da se smirim i ne žurim... I zato sam i odigrao dobru utakmicu, no ono što boli je da nismo pobijedili, rekao je Dario Šarić nakon rekorda karijere u NBA ligi.

Zabio je hrvatski košarkaš 28 koševa te imao devet skokova, no Portland je slavio nakon produžetka 114-108, a na drugoj strani briljirao je Šarićev protivnik s hrvatskih parketa - Jusuf Nurkić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jusuf je odličan igrač, no znao sam da mogu puno napraviti za momčad ako ga napadnem u punoj brzini. Nurkić igra sjajno u Portlandu. Znam ga od prije, jako je dobar igrač, talentiran je, velik i nadam se da će nastaviti igrati ovako - rekao je Dario te nastavio:

- Nije lako kad izgubite utakmicu ovako. No ovo je način na koji moramo igrati. Krenuli smo odlično u susret i stalno bili jako blizu. Mi inače znamo loše krenuti u utakmicu pa moramo loviti zaostatak...

Darija su jako brzo zaljeli svi u Philadelphiji, a koliko mu doista znači gotovo svakog dana ponavlja trener Sixersa Brett Brown.

- Dario je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, zabija teške šuteve, preuzima odgovornost. Znate, Dario je jedinstven, poseban, nema puno takvih u NBA ligi s kojima možete igrati 'pick and roll', čvrst je, smiren, pametan... Bio je fantastičan večeras - priča Brown.

A svoju utakmicu karijere Dario je odigrao pred očima vjerojatno najvažnije osobe u životu.
 
- Njegova majka večeras je bila tu i prekrasno je da je mogla vidjeti svoga sina kako igra na NBA gostovanju. Mislim da je ovo fantastično iskustvo za njega i cijelu njegovu obitelj - kaže Brown te dodaje o Nurkiću: 

- Ovo je najdominantnija predstava jednog centra protiv nas u cijeloj sezoni. Krenuo je u utakmicu s četiri blokade u prve tri minute, a to je velika stvar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet