Obavijesti

Sport

Komentari 192

Rekorder Leo puše Ronaldu za vratom: Još jedan 'hat-trick'...

Rekorder Leo puše Ronaldu za vratom: Još jedan 'hat-trick'...
1

Nikad nisam doživio da mi suparnički navijači skandiraju, rekao je Lionel Messi nakon briljantne predstave u kojoj je "hat-trickom" srušio Betis (4-1). Pobrojali smo neke od njegovih brojnih rekorda

VIDEO

Messi, Messi, skandirali su navijači Barcelone na stadionu Betisa Benito Villamarín nakon “hat-tricka”, a ubrzo su im se pridružili i domaći navijači. Nakon maestralnog loba kojim je zaokružio novu nevjerojatnu predstavu drugo nisu ni mogli.

- Nikad to nisam doživio u karijeri. Hvala navijačima Betisa, moram priznati da me uvijek dobro dočekaju bez obzira na to što smo protivnici - kazao je Messi nakon utakmice.

Zato je najbolji: Pogledajte što je Leo Messi napravio Betisu
Zato je najbolji: Pogledajte što je Leo Messi napravio Betisu

Barcelona je s 4-1 promarširala Sevillom i nastavila pohod prema trostrukoj kruni na krilima nevjerojatnog Lionela Messija (31). Bio mu je to 51. “hat-trick” u karijeri, ima tek jedan manje od Cristiana Ronalda (34).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Obojica su zagazila u četvrto desetljeće života, ali forma im nimalo ne pada. Štoviše, obojica će ovaj tjedan zaigrati za reprezentaciju prvi put nakon SP-a u Rusiji. Messi u prijateljskim utakmicama protiv Venezuele i Maroka, a Ronaldo na početku kvalifikacija za Euro 2020. protiv Ukrajine i Srbije.

Messi je čudo! Zabio hat-trick, navijači Betisa mu zapljeskali
Messi je čudo! Zabio hat-trick, navijači Betisa mu zapljeskali

Od 85 momčadi protiv kojih je igrao, Messi nije pobijedio samo UDA Gramenet u sezoni 2004/05., tadašnjeg trećeligaša, u Kupu kralja. Leo je, kao 17-godišnjak, tad bio u prvih 11, a Barcelona se više nikad nije sastala s tim klubom, koji ima zašto biti ponosan.

- Naši protivnici pate zbog Messija, ali i uživaju u njemu. Odigrao je nadnaravnu utakmicu, zabio tri gola i sudjelovao kod još jednog. To je prepoznala i publika - rekao je Ernesto Valverde, koji ima čast trenirati Messija.

 

Poseban je Messi i po postotku s kojim zabija slobodnjake! Pa precizniji je od Ronalda, Ronaldinha, a i od brazilskog 'topa u nogama Roberta Carlosa. Argentinac zabija 8,5% svojih slobodnjaka. U 330 pokušaja zabio je 28 golova, dok je Cristiano tek na 6,1% s 19 golova u 310 pokušaja.  

Ronaldinho je također bolji od Cristiana. Legendarni Brazilac ima 15 golova u 205 pokušaja (7,3%), a Roberto Carlos lošiji je od - sve trojice! Tek 16 golova u 382 pokušaja što je 4,2%!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu