Sport

Komentari 17

Repeša poraz platio 600 kuna jer je navijaču propao listić

Repeša poraz platio 600 kuna jer je navijaču propao listić

ON BI ŠAMARAO Navijač je na kladionici 'pao' zbog Cibonina poraza od Radničkog nakon čega je on poželio i pokušao vrijeđati igrače. Jasko mu je refundirao uloženo

Možemo izgubiti i 30 utakmica zaredom, ali navijač mora biti ponosan na to kako Cibona izgleda. Ovaj put nije bio, rekao je Jasmin Repeša nakon poraza od Radničkog 87-81 u povratničkoj utakmici na klupi “vukova”.

Vrlo brzo dobio je i dokaz te teze. Jedan se nezadovoljni navijač spustio u hodnike dvorane i htio igračima u svlačionici reći što misli o njima. U svlačionicu nije ušao, ali pronašao je Repešu.

- Poštujem vas kao trenera i drago mi je što ste se vratili pomoći. Ali dajte me pustite da ovim ‘jazavcima’ kažem što mislim i lupim im šamarčinu - ljubazno ga je zamolio Trpimir (29), kojeg je Cibona “srušila” na kladionici. Uplatio je 600 kuna i čekao samo njenu pobjedu za dobitak od 15.000. Držao je predavanje dobrih 20 minuta, a onda je Jasko iz novčanika izvadio 600 kuna i dao ih Trpimiru, koji ih je, nakon prvotnog odbijanja, spremio u džep.

- Ne možeš razgovarati s igračima prije utakmice, ali dođi prije treninga i reci im što misliš. Ostavi broj na porti i pozvat ću te, kunem ti se - rekao mu je Repeša.

- Ali bez šamaranja, nema tu pomoći. Evo, i ja sam lupio Rudeža tablom po glavi, pa ništa - nasmijao se trener.

Trpimir je, uz dopuštenje Zdravka Mamića, već ušao u Dinamovu svlačionicu nakon 7-1 protiv Lyona, a ima i planove za budućnost.

- Krajem mjeseca u Zagreb dolazi Ivan Ljubičić. I njemu moram reći što mislim. A onda su na redu nogometaši Liverpoola i Intera!

Najčitaniji članci