Obavijesti

Sport

Komentari 61

Repeša: "Rotacije su donijele probleme, previše je padova"

Repeša: "Rotacije su donijele probleme, previše je padova"
1

Jasmin Repeša na konferenciji za novinare nakon poraza od Francuske rekao je kako je problem nastao zbog umora i osobnih, a očekivanja su od SP-a bila veća

VIDEO

Sumorno raspoloženje vladalo je taborom hrvatske košarkaške reprezentacije nakon poraza od Francuske u osmini finala SP-a u Španjolskoj (69-64). Svi su očekivali više...

- Što da vam kažem? Težak poraz i teška utakmica za nas. Nažalost, ključ je bio u trećoj četvrtini kada smo im dopustili da zabiju neke otvorene šuteve i ukradu nam nekoliko lopti, da osjete utakmicu i bilo se teško vratiti nakon što su poveli 16 razlike. Pokušali smo i dali sve od sebe, imali smo šut za vodstvo, ali promašili smo i što možemo? Nažalost, sad idemo kući - rekao je na konferenciji za novinare Krunoslav Simon.

Izbornik Jasmin Repeša objasnio je kako je od solidnog početka i vodstva "+8" došlo do potonuća u drugom poluvremenu.

- Bila je to teška utakmica, kako smo i očekivali jer je Francuska iznimno fizički i atletski moćna momčad. Jako smo dobro pripremili utakmicu, savršeno smo je otvorili. Nismo im dopustili da postignu lake koševe i vodili smo +10 u sedam-osam minuta - kazao je Repeša, pa nastavio:

- Nakon rotacija koje sam napravio jer su se neki igrači umorili, a drugi imali problema s osobnim pogreškama definitivno smo izgubili ritam.

- Po mom mišljenju utakmica se odlučila početkom treće četvrtine gdje su zabijali lake koševe, neke i uz puno sreće u zadnjim sekundama, ali u zadnjoj četvrtini izvukli smo dodatnu energiju kako bismo promijenili utakmicu. Imali smo šut za vodstvo, ali nije se dogodilo, promašili smo i mogu samo čestitati Francuskoj.

Jedan je španjolski novinar Repeši postavio pitanje kako to da je Ante Tomić, koji je početkom zadnje četvrtine vukao Hrvatsku do egala, posljednjih nekoliko minuta završio na klupi.

- Svaki put kad sam ga mijenjao danas bio je isti razlog. Bio je umoran i sam je tražio zamjenu. Sa Šarićem i Markotom ostali smo na istoj razini kao s Antom - istaknuo je hrvatski izbornik.

Hrvatska je nakon četvrtog mjesta na Europskom prvenstvu prošle godine u Sloveniji zasigurno imala veće apetite od ispadanja u posljednjih 16.

- Mislili smo da smo spremni igrati malo bolje, ali puno smo se mučili u Sevilli i nismo igrali kako smo se dogovorili prije turnira. Analizirat ćemo što se točno dogodilo i zašto nismo igrali tako dobro. Znam da imamo mladu momčad, ali imali smo velike uspone i padove tijekom turnira koji nam se nisu smjeli dogoditi - poentirao je Repeša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe