Obavijesti

Sport

Komentari 2

Respektiram Dinamo jer su me napunili ko staru kantu

Respektiram Dinamo jer su me napunili ko staru kantu
1

Mladi golman Hajduka Danijel Subašić čini se kako nije opterećen utakmicom protiv Dinama. Ne boji ih se, ali respektira goste iz Zagreba

VIDEO

Čini se kako je golman Hajduka Danijel Subašić najmanje opterećen pritiskom derbija. Dobro raspoložen šalio se jučer tijekom i nakon press konferencije, premda je u prošlosti imao neugodnih iskustava s modrim napadom.
- Derbi u Maksimiru pamtim po dobrom jer nisam primio gol. Ali napunili su me 'ko staru kantu u zadnjoj utakmici u dresu Zadra, bilo je 5-2 – prisjeća se Subašić, koji nije posebno impresioniran Dinamovim sjajnim izdanjem u Salzburgu.
- Gledao sam utakmicu, Salzburg nije napravio nijedan prekršaj i normalno je da su se Dinamovci razmahali. I ja bih se isto tako razmahao da me puste igrati.
Subašić jedva čeka utakmicu i prvi pravi derbi.
- Nije mi prvi derbi, ali nije isto igrati pred 7000 u Maksimiru i pred 35.000 na Poljudu, na kome je uvijek ludnica. Jedva čekam.
Iz Maksimira stižu optužbe kako se Hajdukovci bahate velikim najavama.
- To su gluposti, kakve bahate najave. Ja nisam čuo nikoga da se bahati. Kako i bi kad je Dinamo tri godine za redom prvak i kad je složio odličnu momčad. Pogotovo su opasni Mandžukić i Sammir, Kovač i Biščan im drže obranu.... Dinamo respektiramo, ali ga se ne bojimo i dati ćemo sve od sebe za pobjedu – obećava Subašić koji je proučavao navike protivnika.
- Slobodne udarce pucaju Balaban i Morales, nekad i Hrgović, Ibanes puca s centra, ha, ha, ha... Šalim se, svi su opasni, ali ako naša obrana bude čvrsta kao i u jesen neće biti straha.
Velika hladnoća je najveći protivnik golmanima.
- Protiv Širokoga sam se smrznuo. Osjećaš se glupo, slediš se, a nemaš posla. Ali ne bojim se hladnoće protiv Dinama, to će biti nešto drugo. Protiv Dinama imaš struju u guzici. Obući ću se malo toplije i to je to, nema straha.
Iako mu je na početku priprema Pletikosa poklonio nekoliko pari svojih rukavica, Subašić će braniti u svojima.
- Pletine su još uvijek na čekanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića