Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rezultat karijere: Vidović uzeo prve bodove u Svjetskom kupu

Rezultat karijere: Vidović uzeo prve bodove u Svjetskom kupu
1

Uvjeti su bili vrlo teški, kiša je padala cijelu noć, no ja sam dobar u takvim uvjetima. Ispalo je super na kraju, prvi bodovi za mene su ogroman uspjeh, rekao je Vidović nakon osvojenog 21. mjesta u Kranjskoj gori

VIDEO

Matej Vidović na današnjoj utrci slaloma u Kranjskoj gori osvojio je svoje prve FIS bodove u karijeri. Matej je završio na 21. mjestu i tako na samom kraju sezone osvojio 10 bodova.

- Uvjeti su bili vrlo teški, kiša je padala cijelu noć, no ja sam dobar u takvim uvjetima. Ispalo je super na kraju, prvi bodovi za mene su ogroman uspjeh. Nažalost, morali smo to čekati do samog kraja sezone - rekao je Matej nakon utrke.

Vidović je nakon prve vožnje bio 19. sa zaostatkom 3,44 sekunde za vodećim iz prve vožnjem Grossom. Matej je imao 12. vrijeme druge vožnje, što ga je na kraju dovelo do 21.mjesta i zaostatka od 2,27 za pobjednikom Michaelom Mattom. Drugo mjesto pripalo je Grossu, a treći je Neureuther.

Austrijanac Marcel Hirscher, osvajač Velikog kristalnog globusa i malog Kristalnog globusa u veleslalomu, danas je osvojio i mali Kristalni globus u slalomu, nakon što je utrku završio na četvrtom mjestu s vremenom 1:49.06. Njegov najveći konkurent u utrci za prvo mjestu u poretku slalomaša Norvežanin Henrik Kristoffersen prvu utrku je, nakon što je promašio jedna vrata, završio na 42. mjestu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska je danas u Kranjskoj Gori imala još jednog predstavnika Eliasa Kolegu koji je prvu vožnju završio na 48. mjestu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu