Obavijesti

Sport

Komentari 6

Rijeka dovodi desnog beka iz Rapida, dolazi bez odštete...

Rijeka dovodi desnog beka iz Rapida, dolazi bez odštete...
1

Ajmo pobijediti Osijeka, ajmo sve zakomplicirati. I borbu za drugo mjesto i borbu za naslov. Dok teorija dozvoljava da možemo obraniti titulu, ja ne skidam oko s tog cilja, kaže Rijekin kapetan Bradarić

VIDEO

Od naredne sezone za Rijeku će igrati 24-godišnji Austrijanac Mario Pavelic. Hrvatsko je podrijetlo 100% očigledno, dečko će konkurirati Raspopoviću na poziciji desnog braniča, a Bijeli ga dovode iz bečkog Rapida.

Kombinacija Pavelic u Rijeci živi već neko vrijeme, a stvarnost će postati kada Pavelic postane slobodan igrač, dakle - dođe bez odštete, te kada prođe liječničke kontrole.

U dnevnom ritmu, Matjaž Kek se bavi treniranjem i - motiviranjem.

"Nije ga dugo bilo, ne znam baš da l' će igrati u subotu" govori šef, ali: kapetan se vraća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Filip Bradarić opet će s vrpcom oko lijeve ruke povesti Bijele na Rujevicu.

Napokon na Rujevicu.

- To isto dugo čekamo, da igramo kući. Više ni ne znam kad smo se zadnji put našli s vama, a da je bilo prije domaće utakmice. Dakle: napokon doma, odličan protivnik kao Osijek, lijepo vrijeme, dvije kvalitetne momčadi koje igraju na pobjedu, sjajna publika... Sve sugerira da će u subotu događati pravi nogometni gušti. Pozivamo sve naše navijače da dođu na Rujevicu. Hvala im za fenomenalno navijanje u Puli, nova epizoda je u subotu. Hoću da dođu i vide silan motivacijski žar naših igrača - priča Kek.

Filip Bradarić je stoički odslušao šefovo "Vidjet ćemo hoće li Filip početi protiv Osijeka".

- Nisam igrao od drugog poluvremena Kupa u Maksimiru, normalno da jedva čekam na travnjak. Svo sam ovo vrijeme bio uz suigrače, naravno. A što se subotnjeg derbija tiče, nema puno pametovanja: Osijeku respekt, nama tri boda, navijačima poziv da nas bodre pa sa nama proslave pobjedu - rekao je Bradarić pa na spomen da od šest utakmica do kraja sezona Rijeka ima tri derbija (Osijek, Dinamo u gostima i u zadnjem kolu Hajduk kod kuće) odgovorio ovako:

- Idemo jednu po jednu, ali... Ajmo pobijediti Osijeka, ajmo sve zakomplicirati. I borbu za drugo mjesto i borbu za naslov. Dok teorija dozvoljava da možemo obraniti titulu, ja ne skidam oko s tog cilja. Osijek nas je triput dobio ove sezone, a moramo i "potvrditi" prekjučerašnju pobjedu u Puli. Motiv je na maksimumu - rekao je Bradarić.

Rijeka će i u subotu igrati bez ozlijeđenih Pavičića, Leovca i Prskala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska