Obavijesti

Sport

Komentari 179

Hajduk protiv Portugalaca ili Mađara! Osijek opet može na Bugare, Rijeka na Ljubljančane

Hajduk protiv Portugalaca ili Mađara! Osijek opet može na Bugare, Rijeka na Ljubljančane

Hajduk je izbjegao Young Boyse i Anderlecht te će igrati protiv boljeg iz susreta Vitoria SC i Puskas Akademia. Osijek će protiv bugarskog Botev Plovidva ili APOEL-a, a Rijeka protiv rumunjskog Sepsija ili Olimpije

VIDEO

Hajduk, Osijek i Rijeka saznali su potencijalne protivnike u trećem pretkolu Konferencijske lige. Prvi susreti igraju se 4. kolovoza, a uzvrati su sedam dana kasnije.  

Pokretanje videa...

Dinamo osvojio Superkup na penale VIDEO

Nogometaši Hajduka u trećem pretkolu Konferencijske lige igrat će protiv pobjednika iz susreta Vitoria SC i Puskas Akademia, odlučeno je na ždrijebu u Nyonu. Ako smijemo prognozirati, Splićani bi trebali igrati protiv Portugalaca. Inače, Vitoria je velika portugalska momčad, s vjernim navijačima. Kad smo kod navijača, Vitoria je po broju navijača na domaćim utakmicama odmah iza velike trojke, Porta, Benfice i Sportinga. Na domaćim utakmicama Vitoria ima oko 20.000 gledatelja, a ta brojka je bila i kad je klub igrao u nižim divizijama. Otprilike, imaju vjerne navijače, baš kao i Hajduk. 

Vitoria je 76 godina bila član Prve lige, odmah iza, naravno, velike trojke, koji su 87 godina bez prestanka članovi najelitnije divizije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Splićani su imali sreće te su izbjegli Anderlecht koji je u Europi na Poljudu dva puta poražen, 1994. u skupini Lige prvaka s 2-1 i s 1-0 u skupini Eurolige 2010. godine. Inače, hrvatski nogometaš Toni Borevković u Hajduk je došao iz protugalske Vitorije Guimaraes. Hajduk bi bio nositelj u playoffu samo da su izvukli Young Boys. Prva utakmica je 4. kolovoza na Poljudu, a uzvrat 11. kolovoza u Portugalu ili Mađarskoj. 

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige

U slučaju da prođe kazahstanski Kizilžar, plesom kuglica odlučeno je da će Osijek igrati protiv bugarskog Botev Plovidva ili ciparskog APOEL-a. Osijek je 2019. i 2020. ispadao od bugarske CSKA Sofije. Bila je to jedna od najlošijih utakmica Osijeka pod Nenadom Bjelicom, Bugari su izvedbom iznenadili sve na stadionu, pa i sami sebe i pobijedili 4-2. No ove godine CSKA je puno lošiji, najbolji igrač im je Bradley de Nooijer koji vrijedi 1,3 milijuna eura.

Rijeka će pak u slučaju da izbaci švedski Djurgardens, igrati protiv rumnjuskog Sepsija ili ljubljanske Olimpije. No prvo treba proći Šveđane, koji su trenutačno drugoplasirana momčad švedskog prvenstva i čeka ih izuzetno težak posao. Naravno, vjerujemo i držimo fige Riječanima, no svjesni su da ih čeka vrlo ozbiljan protivnik. Uostalom, u Europi više nema slabih momčadi. 

Najbolji primjer je Hajduk, koji je na današnji dan prije tri godine ispao od malteške Gzire, momčadi sastavljene od amatera. 

Osijek i Rijeka će u prvoj utakmici u slučaju da prođu protivnike iz drugog pretkola igrati u gostima. 

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Drugo pretkolo igra se 21. i 28. srpnja, a treća 4. i 11. kolovoza. Bit će to drugo izdanje Konferencijske lige koje je prošle sezone osvojila Roma porazivši Feyenoord 1-0. Finale će se igrati u Pragu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića