Obavijesti

Sport

Komentari 36

Rijeka puca po šavovima zbog Gavranovića, to se ne da skriti

Rijeka puca po šavovima zbog Gavranovića, to se ne da skriti
1

ATMOSFERA Srećom su Bradarićevu izjavu prenijeli svi mediji pa se više ne da skriti kako problem postoji. Inače bi u Rijeci možda opet za sve okrivili našeg kolegu Ivana Volarića, koji korektno obavlja svoj posao...

VIDEO

Ako ti igrač kaže da ga boli mišić, znači da ga boli ona stvar, znao je reći jedan prekaljeni HNL-trener. U slučaju Marija Gavranovića ne bismo bili baš tako izravni, ne boli ga mišić već zadnja loža i zbog toga navodno nije mogao igrati protiv Dinama, ali činjenica je da suigračima nije baš najbolje sjeo njegov izostanak. Neki između redaka, a neki "u glavu", poslali su poruku švicarskom reprezentativcu koji očito broji zadnje dane na Rujevici i polako pakira stvari za Maksimir.

- Moramo sami sa sobom riješiti probleme. Trebamo pokazati muda i ne smijemo dopustiti nikome da nas zaj***va, da li protivnik, sudac ili netko treći - rekao je nakon poraza od Dinama ponajbolji riječki igrač u derbiju, golman Sluga. 

Nije specificirao tko bi bio taj treći, ali iz riječi Filipa Bradarića da se zaključiti tko bi to mogao biti... Možda Sluga nije mislio na njega, no Bradarić ga je spomenuo imenom.

- U redu, ne može igrati, ozlijeđen je... Ali ako je mogao Elez biti putovati s nama sa zglobom kao jabuka, onda je tu trebao biti i Mario Gavranović - rekao je Bradarić i tako jasno poslao poruku svlačionice centarforu - nisi više jedan od nas!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rijekina svlačionica raspala se zbog "slučaja Gavranović" i to se više ne da skriti. I može se Mišković šaliti na tu temu koliko god hoće ("raspadamo se mi evo već par sezona, preživjet ćemo nekako"), ali činjenica je da nešto opasno ne štima u momčadi koja je prije manje od šest mjeseci ostvarila najveći uspjeh u povijesti kluba. 

Ovo u Maksimiru bio im je već deveti poraz ove sezone, samo do studenoga, a otkad je Matjaž Kek tu nikad nisu imali više od devet poraza u svim natjecanjima. Lani su izgubili samo dvije utakmice u cijelom prvenstvu, preklani tri, a sad su već na pet prvenstvenih poraza. Pa ako tome još dodamo da Gavranović 99,9 posto prelazi u redove najvećeg suparnika u borbi za naslov prvaka, mnogi će se složiti s Joškom Jeličićom u tvrdnji da je ta utrka zapravo već gotova.

Što je još gore za Rijeku, oni više nisu ni broj dva na tablici. Ispred njih probio se opasni Osijek, koji im je upravo kolo ranije uzeo mjeru na Rujevici, a u slučaju pobjede nad Slaven Belupom ispred će biti i Hajduk. Treće-četvrto mjesto u HNL-u ipak je malo previše za Kekovu momčad. Da ne govorimo o dojmu koji je protiv Dinama bio apsolutno grozan. Soudani im je radio što je htio, zabijao škaricama sam samcat na pet metara, prolazio kroz trbuh obrane kao da zadnji red Riječana uopće ne postoji.

Pustimo sad ozljede i odlaske, i ranije je Kek znao dolaziti na Maksimir bez nekoliko ključnih igrača pa nije Rijeka izgledala tako nemoćno i jadno. Puno toga očito su poremetili loši odnosi unutar svlačionice. Možda je i to razlog zašto je Kek bio ponudu ostavku...

A taj problem teško da mogu riješiti Sluga ili Bradarić. Najmanje ga mogu riješiti kolege iz Novog lista, koje korektno i profesionalno obavljaju svoj posao, a klub se svako toliko bavi njihovim prozivanjem. Sreća pa su Bradarićeve izjave nakon derbija prenijeli svi hrvatski mediji, da ne bi ispalo kako su i to izmislili zločesti novinari koji prate Rijeku.  

Puno je problema koji ovog časa muče Rijeku. Novinari sigurno nisu jedan od njih.

E, da. U međuvremenu je stiglo službeno priopćenje Rijeke oko ozljede Gavranovića. Ipak nije u pitanju zadnja loža...

- Po završenoj medicinskoj obradi i rezultatima magnetske rezonance utvrđeno je da se radi o akutnoj upali aduktora praćenoj otokom mišića, iz tog razloga upitan je nastup na sljedećoj utakmici. Pratit ćemo situaciju i nastaviti s tretmanima - pojasnio je klupski liječnik Boban Dangubić.

Dakle, aduktor - ipak mišić. A sad se vratite na početak teksta...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe