Obavijesti

Sport

Komentari 6

Riješene su sve nesuglasice: Ćorić se vraća u reprezentaciju

Riješene su sve nesuglasice: Ćorić se vraća u reprezentaciju
1

Izbornik Željko Krajan i Borna Ćorić na sastanku u Zagrebu u srijedu su riješili sve nesporazume i probleme te se mladi hrvatski tenisač vraća u reprezentaciju

VIDEO

Borne Ćorića u hrvatskoj reprezentaciji nije bilo od finala Davis Cupa u zagrebačkoj Areni u kojem ga Željko Krajan nije uvrstio među četiri tenisača koji su nastupali protiv Argentine. Ćorića (20) je to jako pogodilo, naljuti se na izbornika, zamjerio mu na načinu na koji je otpisan, no nije zamjerio samo izborniku.

-  Nije problem samo u Krajanu, nisu se dobro ponijeli prema meni i prije ponovnog nastupa za reprezentaciju to se mora riješiti - rekao jeprije dva dana mladi hrvatski tenisač i ekspresno je organiziran sastanak s izbornikom i predsjednikom saveza.

U srijedu su u jednom zagrebačkom hotelu sjeli Krajan, Ćorić i predsjednik HTS-a Franjo Luković i riješili sve nesuglasice i mladi se hrvatski tenisač vraća u reprezentaciju!

Borna se stavlja na raspolaganje izborniku nakon što je propustio susret sa Španjolskom u Osijeku. U sastavu bi tako trebao biti već u play-offu za Svjetsku skupinu u kojem Hrvatska u rujnu igra protiv Kolumbije u gostima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Nekoliko mjeseci nakon umalo osvojenog Davis Cupa, gdje nas je pratio peh ozljede koljena našeg za velike rezultate nezamjenjivog Borne Ćorića, i vrućih tonova zbog izostavljanja Ćorića iz tima koji se suprotstavio Argentini, Borna, izbornik Željko Krajan i predsjednik HTS-a Franjo Luković razgovarali su o proteklim događajima i budućoj suradnji u nastupima reprezentacije Hrvatske.

Izraženo je razumijevanje za Bornino nezadovoljstvo zbog izostavljanja iz ekipe u prošlogodišnjem finalu, ali i obostrana želja da u daljnjim nastupima naše reprezentacije Bona Ćorić da svoj doprinos, onako kako je to omogućilo dolazak do finala Davis Cupa u 2016. godini.

Očekujemo stoga da ćemo u rujanskom susretu s Kolumbijom osigurati ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa te dodatno ojačani iskustvima iz 2016., uz malo sportske sreće, već iduće godine ponovno aspirirati na osvajanje trofeja u tom natjecanju', stoji u priopćenju saveza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka