Obavijesti

Sport

Komentari 5

Riješio ih se poput loše navike: Ovako se igra novi 'killer' Elfa

Riješio ih se poput loše navike: Ovako se igra novi 'killer' Elfa
1

Werner, igrač Leipziga, za Njemačku je ove godine odigrao osam utakmica i zabio šest golova. Osvojio je Kup Konfederacija u Rusiji i već tu se nametnuo Joachimu Löwu dok je u svom klubu prva zvijezda

VIDEO

Bundesliga je uvijek obilovala sjajnim napadačima, ali to bi uglavnom bili - stranci. Recimo, danas je prva zvijezda Poljak Robert Lewandowski, najbolji strijelac lige za prošlu sezonu bio je Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang i to je pomalo smetalo Nijemce jer nemaju svog pravog predstavnika.

Miro Klose i Mario Gomez zadnjih godina izvlačili su Elf iz tih problema, a u savršeno vrijeme stigao im je mladi Timo Werner. Sasvim je izvjesno kako je on nova 'devetka' reprezentacije.

Brz i jak napadač, spretan s loptom i užasno gladan gola njegov je opis u njemačkim medijima i brojke to zorno potvrđuju.

Werner, igrač Leipziga, za Njemačku je ove godine odigrao osam utakmica i zabio šest golova. Osvojio je Kup Konfederacija u Rusiji i već tu se nametnuo Joachimu Löwu dok je u svom klubu prva zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Baš u petak navečer Leipzig je igrao kod HSV-a koji je startao s dvije pobjede. U toj je utakmici Timo pokazao klasu. Drugi gol praktički je sam 'izmislio' bijegom iz svoje polovice da bi na kraju hladnokrvnom egzekucijom potvrdio pobjedu svoje momčadi.

Reklo bi se, oslobodio se protivnika kao loše navike.

>>> GOL POGLEDAJTE OVDJE. <<<

A tek je ušao u 21. godinu života... Inače, Werner je Stuttgartovo dijete, u Leipzigu je od 2016. za koji u 34 utakmice ima 23 gola na kontu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi