Obavijesti

Sport

Komentari 34

Ristovski poput Beckhama, a Heber je mogao spriječiti gol...

Ristovski poput Beckhama, a Heber je mogao spriječiti gol...
1

EH, TA AKCIJA Kod izjednačujućeg gola Salzburga, Heber je morao biti oštriji i napraviti faul za prekidanje akcije. Ne bi baš Rijeka tako lako onda kapitulirala. No, svakako na Rujevicu donose pozitivan rezultat

VIDEO

San Rijeke oko plasmana u Ligu prvaka se nastavlja i nakon neugodnog gostovanja u Salzburgu.

Konačnih 1-1 lijep je rezultat uoči uzvrata na Rujevici sljedeće srijede, a ovih 14 igrača Matjaža Keka dalo je obol u još jednoj dobroj europskoj večeri prvaka Hrvatske.


Simon Sluga (6) - kod gola Hwanga nije mogao previše, bila je to mat situacija za Južnokorejca. Sve ostalo odradio je na visini zadatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stefan Ristovski (7) - savršen centaršut za Marija Gavranovića pri golu Rijeke, bilo je to u stilu Davida Beckhama. Obrambeno ponovno pouzdan.

Dario Župarić (6) - imao dvije zapažene akcije u napadu, no kod gola Salzburga dio krivice dijeli zajedno s Mišićem i Heberom.

Josip Elez (6) - vođa obrane hrvatskog prvaka isticao se samopouzdanjem, pokušavao je standardnim prodorima. Dobar u svom poslu.

Marko Vešović (6) - danas na poziciji lijevog beka, snašao se dobro, kako se i očekivalo. Što bi tek bilo da je igrao svoju poziciju?

Heber (6) - 'ni tu, ni tamo'. Jednostavno, morao je faulom presjeći akciju Salzburga u 48. minuti koja se lako pretvorila u izjednačenje.

Filip Bradarić (6) - puno trke, duela, ritma. Bradarić je ključna karika vezne linije Rijeke.

Josip Mišić (6) - doista su kvalitetan tandem Mišić i Bradarić. Teško ih je nadtrčati i nadigrati, a opet stignu poslati i koju dobru loptu prema naprijed. Mišić i Župarić malo su 'zakuhali' kod brzopotezne akcije Austrijanaca za 1-1.

Zoran Kvržić (6) - našao se u prvih 11 ispred Zute i Mateija, ali nije donio igri Rijeke ništa posebno.

Alexander Gorgon (6) - uh, imao je onu šansu kod 0-1 kada se sam našao na 16m. Gotovo pa mat pozicija, ali završilo je to u bloku. Šteta.

Mario Gavranović (7) - od napadača se očekuju golovi, a on je zabio vrlo, vrlo važan gol. Izmakao pratnji, ostao sam i efektno glavom poentirao na savršen ubačaj Ristovskog.

Mate Maleš (6) - ušao u 58. minuti umjesto Hebera kako bi osnažio veznu liniju i defenzivni blok Kekove momčadi. Dobar potez trenera.

Leonard Zuta (6) - ušao u 72. minuti umjesto Kvržića i stao na svoju poziciju lijevog beka. 

Matej Jelić (-) - debitirao je za Rijeku u 87. minuti zamijenivši Gavranovića.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova