Obavijesti

Sport

Komentari 5

Robert Kovač: Za brata Niku ima mjesta u Top 11

Robert Kovač: Za brata Niku ima mjesta u Top 11
9

Bivši branič Bayerna, Juventusa, dortmundske Borussije, Bayera i Hrvatske odabrao je najboljih 11 igrača s kojima je igrao u svojoj velikoj karijeri

VIDEO





DREAM TEAM ROBERTA KOVAČA

GOLMAN - GIANLUIGI BUFFON On ima najbolji refleks na svijetu od svih golmana. Kad njega imate na golu, možete biti mirni. Već sa 16 godina bio je vrhunski. Odličan je čovjek i uvijek se smije.
DESNI BEK - WILLY SAGNOL S njim sam bio u Bayernu. Zajedno smo igrali u zadnjoj liniji. Bio je igrač koji je jednako dobro igrao i naprijed i nazad. U svlačionici Bayerna svi su ga obožavali.
DESNI STOPER - FABIO CANNAVARO Jak u skoku i dvobojima na zemlji. Bio je najbolji igrač na svijetu 2006. godine što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. U najboljim danima nitko ga nije mogao proći.
LIJEVI STOPER - LILIAN THURAM Juventus je s njim i Fabijem imao daleko najbolju obranu na svijetu. Bio je pravi stup. Velike je uspjehe napravio i s reprezentacijom 1998. i 2000. godine.
LIJEVI BEK - BIXENTE LIZARAZU I kad se činilo da ste ga uspjeli predriblati, on bi vas stigao. Lizarazu je bio nevjerojatno bridak, pomalo i prgav. Treneri su obožavali takve nogometaše.
ZADNJI VEZNI - NIKO KOVAČ Brat je bio rođeni lider. Nikad nisam igrao s karakternijim igračem od njega. Svaka momčad na terenu mora imati takvog vođu kao što je bio Niko u repki.
PREDNJI VEZNI - ALEX DEL PIERO Nitko nije imao dribling kao on. Njegovi slobodnjaci su uvijek bili pola gola. Još uvijek odlučuje utakmice. S Alexom sam bio jako dobar.
DESNO KRILO - M. CAMORANESI Potkovan igrač. Igrao je nogomet s nevjerojatnom lakoćom. Ipak, mislim da je trebao postati i još bolji igrač. Zadovoljio se rano s onim što je napravio.
LIJEVO KRILO - ZE ROBERTO Od svih igrača s kojima sam igrao imao je najbolju tehniku. Svima je na treningu gurao loptu kroz noge. Teško je gubio duele, a znao je zabijati važne golove.
NAPADAČ - GIOVANNI ELBER Svi braniči u Bundesligi njega su se najviše bojali. Odahnuo sam kad smo zaigrali skupa u Bayernu. Elber je golove zabijao često i škaricama.
NAPADAČ - Z. IBRAHIMOVIĆ

PRIČUVE: GOLMAN - OLIVER KAHN

LIJEVI BRANIČ - JENS NOWOTNY

VEZNI - LUKA MODRIĆ

ZADNJI VEZNI - EMERSON

VEZNI - NIKO KRANJČAR

NAPADAČ - ADRIAN MUTU
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima